| Son dakika | Şehitlerimiz var!
Türkiye'ye gelen kargo uçağı Gürcistan'da düştü: Radar görüntüsü ortaya çıktı
Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen C130 askeri kargo uçağı Gürcistan'da düştü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Uçağımızın düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrendim" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kazada şehitlerimiz olduğunu duyurdu. Uçağın radar görüntüsü ortaya çıktı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiye'nin askeri kargo uçağı Gürcistan'da düştü. Gürcistan ve Türk makamları arama kurtarma çalışmalarına başladı. Gürcistan İçişleri Bakanı Gela Geladze de olay yerine geçiyor. MSB'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Milli Savunma Bakanlığından uçağın düşmesiyle ilgili yapılan açıklama şöyle: "Azerbaycan’dan ülkemize gelmek üzere havalanan bir C130 askerî kargo uçağımız Gürcistan’da düşmüştür. Arama kurtarma çalışmalarına Gürcistan makamları ile koordineli olarak başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
RADAR GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan FlightRadar24 sitesinde uçağın radar görüntüsü yer aldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BAKAN YERLİKAYA: "DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"
Uçağın düşmesiyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şunları kaydetti: "Azerbaycan’dan ülkemize gelmekte olan MSB Bakanlığımıza ait C130 askeri kargo uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrendim. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Gürcistan İçişleri Bakanı Sayın Gela Geladze ile telefonla görüştüm. Sayın Bakan da olay yerine geçiyor. Aziz Milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." SON DAKİKA | UÇAK KAZASINDA ŞEHİTLERİMİZ VAR
Kazada şehitlerimiz olduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında "Enkaza ulaşma çalışmalarıyla ilgili ülke makamlarıyla koordineli bir biçimde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu kazadan en az bir badire ile çıkarız. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin" dedi.
Kaynak:Mynet.com
__________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. |