Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2025, 23:07   #88
Redworm Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ropörtaj: Redworm

Kenan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şöyle bi gezineyim derken iki değeli dostumun hasbihaline rastladim. Çok güzel, akıcı bir roportaj olmuş. Yıl oldu 2025 ve biz hala bereberiz. Dostluğumuz baki olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

Dostluk baki her zaman baş tacısın.

Armerian Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emeğinize sağlık güzel bir röportaj olmuş. Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sağolasın dostum ^^

AspendiX Nickli Üyeden Alıntı
Kimin Hemşosu Ğardaşı yav

Tamam kokoreçe gidiyoruz

Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
okumadım ama haklısındır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Okumadan yorumladıysan çayı çok kaçırdım ozaman metin .)

Kırk gün kar yağar, bir gün av olur ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver