Konu: Latte Dad
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2025, 11:08   #9
Beatrice Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Latte Dad

h4pp3n Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tam olarak son paragrafa katılyorum tabii kendimce .. ayrıca asırı keyif verici bir sey cocugunla zaman gecirmek, paylasmak ve onun gelisimini gözlemlemek .. hafta ici sabahları altını degistirmek ve mamasını hazırlamak benim icin büyük bir keyif cünkü gün icinde baska göremiyorum is tempomdan dolayı .. geldigimde de uyumus oluyor anca seyredebiliyorum ..

hafta sonları cok kıymetli o yüzden .. latte dads olayı da o yüzden kıymetli .. bu sadece kahve icip gezdirmek degil tabii ki öyle algılanmasın devamı da .. burada asıl konu ama anneyi rahatlatmak ve üstünde ki o agır baskıyı hafifletmek .. bunuda sadece anne/baba olanlar anlayacaktır özellikle de bizim ülkemizde anneler anlayacaktır ..

Neden kahramanlaştıtılıyor bu normal zaten olması gereken.. Anne 7/24 yapınca süper mom ilan etmiyor kimse niye çünkü onun görevi ama baba haftada bir gün yapsın woow
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver