24 Kasım 2025, 00:45
|
#5 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: BenimMekan - Haksizlik
| Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
| |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burada sen haksızsın. Seninle gayet açıklayıcı ve saygılı bir şekilde konuşmuş arkadaş. Sağlık sorunu demesine rağmen konuyu buraya açıp birde takdir edilmesini istemişsin. Seninle hiç iletişime geçmeden yetkisini de kullanabilirdi ama seninle gayet doğru bir üslupla konuşup anlayış göstermeni istemiş. Patent gerektiren bir konu değil bu senin de kayıtlı adın düşse bende 2. nick olarak onu kayıtlasam bu ahlaken benim mi olmuş olacak? Basit şeyler bunlar, mesele edilecek konular değil.
| Ben taktir falan beklemedim ki, sadece ugradigim haksizligi dile getirmek istedim. Ayrica belirttigim gibi gecen hafta bana hicbir bilgi verilmeden yetki kullanilarak nick sifrem degismisti. Geri almama ragmen bu gün de bana haber verilmeden nickim baskasina verilmisti. Ben yardim kanalina girip sifremi tekrar degistirdikten sonra yönetici arkadas benim özelime geldi. Arkadasin hastaligi hakkinda da birsey söylemedim. Noexpire uygulanabilirdi.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:45 -->-> Daha önceki mesaj 00:44 --
| Redworm Nickli Üyeden Alıntı
| | Sevgili dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 yılı geçkin süredir seni tanırım bir çok kez birlikte çalışmamız olmuştur ben seni “Radius”olarak bilmekteyim bahsettiğin nick değil kanal açtığını hatırlıyorum yani çok anlamam veremedim bu duruma yıl 2025 dostum bu nedir anlamadım uzun zaman sonra IRCe dönüş yapıp mIRC indirip bizimle birlikte olmam güzeldi lakin bu konu manasız oldu. Seni ben kadar tanıyanlar’da ufkum’u “Radius” nicki kullandığını bilir neyse ne diyelim, bu abartıya mana veremeden ve seni de kırmadan yorumlamak istedim. | Yukarida da belirttigim gibi ben ugradigim haksizligi dile getirdim. Bu kadar. |
|
| |