Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2025, 00:52   #7
Radius Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BenimMekan - Haksizlik

Aragorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son cümlende ‘’Takdir IRCForumlari ahalisinindir.’’ demişsin onu kastettim.
Dediğim gibi bu büyütülecek bir konu değil. Geçmiş olsun demen gerekirken konunun buralara gelmiş olması üzücü. Kendine yakışanı yapacağına eminim.

Arkadasi zaten tanimam etmem. Tabi ki kendisine gecmis olsun. Ben kendime yakisani yapip her iki nicki de birakip ciktim zaten fakat dedigim gibi 4-5 senedir sunucuya giriyorsa burada yönetim ekibinin o nicki zaman asimindan cikarmasi gerekiyordu. Bana haber bile verilmeden ilk önce gecen hafta oldu sonra da bu gün oldu bu olay. Ben yardim alip nickimin sifresini degistirdikten sonra geldi özelime bilgi verdi.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:51 --

Mihre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yönetim kısmına bakarsak nickin linkli olup olmadığı kontrol edilmemiş olabilir fakat 4-5 yıllık kullanıcının şifre alması gerekirdi bir başkası almaması için görďüğüm kadarıyla çözüm sağlanılmaya çalışilmış tek nick kullanmanızı linklediğinizide kaldırılıp diğer arkadaşa temin ederek 2 tarafında gönlü olunsun istenmiş fakat uzlaşı sağlanamamış

E tabi ayni sorun 2 kere bana haber verilmeden oldugu icin uzlasma icin cok gec oldu maalesef.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver