| Cevap: Toxic Php tabanlı Irc eggdrop Bot
irus yada trojan taramasından geçirdim böyle birşeyi nerden çıkardınız anlamadım PHP tabanlı PHP ile yazılmış eggdrop bot sadece sunucunuza ekliyorsunuz ve kanalınıza koruma sağlıyor.sıkıntı oluyorsa hiç birşey paylaşmayayım konuları silin gitsin olurmu?
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:49 -->-> Daha önceki mesaj 19:47 -- eğer bu kadar şüphecii ve önyargılıysanız bana karşı kodu önce virüs taramasından geçirin sanal makinede kodu PHP editör ile inceleyin sizde göreceksiniz her hangi bir hacking phreaking yada fishing olayının olmadığını
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:51 -->-> Daha önceki mesaj 19:49 -- Zaten Spam/Scam/Fraud riskine karşı her yüklediğim kodu tek tek ve satır satır incelemeden forumunuza asla ve kesinlikle atmıyorum
__________________ Bir çok yeni lamer sunucuda IUC nicki kullanıyor lamerlar onlar ben değilim inanmayınız ve güvenmeyiniz. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |