Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 22:22   #47
Redworm Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 🏆 IF Yılın Onursal Üye'si (2025)

Regex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anketi önde götüren ve kazanmak gibi bir dertleri olmayacağını da bildiğim; son gönderileriyle de kendileri belirtmiş olmaları doğrultusunda, ayrı ayrı kıymet verdiğim eski dostlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e selamlar. Oy dengesinin dağılımını bozup değiştirmemek adına, yine bu yıl içerisindeki duruma ve/veya genel intiba olarak yine bence çok daha fazla oyu olması gerektiğini düşündüğüm, bir zamanlar (2014-2015) her gün iş çıkışlarında telefonda konuştuğumuz, gözümün geçenki IRC nostalji buluşmasında da aradığı, her zaman benim için yeri ayrı olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yasemin ablama oy kullanıyorum.

Bu arada konu içerisinde; mesaj yoluyla belirtmemiş olmalarına rağmen bana oy kullanan, eskilerden olduğunu tahmin ettiğim dostlara da teşekkür ederim. Son olarak bu rankta bulunan her bir onursal üyenin IF tarihinde önemli izleri, biriktirdikleri anıları ve her birimiz için birbirinden kıymetli bir değeri olduğunu da belirtmek isterim.

Seviliyorsun kardeşim .) vesilenle tüm dostlara tekrardan selam olsun ..

Pisadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben seçimimi yazmadan önce şuna ufak bir değinmek istiyorum: Başlık ''Yılın Onursal Üyesi 2025'' başlığını taşıdığı için bence önemli bir noktayı atlamamak gerekiyor. Listede çok fazla isim var ve 2025 yılı içerisinde aktifliği olmayan isimlerin listede yer alması, ister istemez değerlendirmeyi zorlaştırıyor. Kötü niyetle söylemiyorum tabii ama bu durum seçim yapmayı zorlaştırıyor. Biraz daha 2025 odağıyla hazırlanmış bir liste hem daha adil hem de daha net bir oylama ortamı oluştururdu diye düşünüyorum.

Gelelim benim önerime:
Benim adayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Nedenini de açıklamak isterim. bu konu 2025'i baz aldığı için ben de 2025 içinde gerçekten iz bırakan, somut bir şey yapan kişiyi öne koymak istiyorum. Redworm'ün ''IRC Dünyası Toplanıyor'' fikrinde ciddi emeği oldu. Sadece konuşmakla kalmadı; insanları bir araya getirmek için uğraştı, toparladı, organize etti. Ve sonunda o buluşma gerçekten gerçekleşti.

Başka arkadaşlar da destek oldu, onların da hakkı ayrı. Ama ortada bir iş varsa, onu başlatan ve sürükleyen kişinin de yeri farklı oluyor. Benim gözümde bu konuda öncü isim Redworm olduğu için, 2025 ''Yılın Onursal Üyesi'' denince benim için en net aday o.

Güzel bir seçim olur umarım, şimdiden tebrikler.

Düşüncelerin için teşekkür ederim dostum sağolasın, her zaman ki gibi hislerini paylaşmandan dolayı ve bakış açınla kendini belli ediyorsun .) her zaman dostluğunu gördüğüm nadir insanlardansın baş tacısın ^^

Kırk gün kar yağar, bir gün av olur ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver