Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2025, 00:24   #5
Feronia Doğrulanmış Üye
~ En İyi Müdavim Üyesi ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: kadın sürekli hemcinsleri hakkında kötü konusmasi..

idyllic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hemcinsini küçük düşürüp ortamlar da konuşup kendisinin aynı durumu yapması.. ne denir buna bilemedim..

Cok sey denilebilir…

Rekabet/kiskanclik
Onaylanma istegi
Piskolojik sorunlar
Karaktersizlik, say say bitmez.

Boyle insanlar aslinda hayatlarinda mutsuz, kendi hayatlariyla degil, baska insanlarin hayatlariyle meskul olan… kalpleri kotu, fesatlik pesinde olan insanlardir. Kendi hatalarina hayatlarina bakmaz, baska insanlarin yaptiklariyla ilgilenir, hata arar, ve karalamaya baslar.. sirf kendileri onaylansin begenilsin diye. Oysa onlarin hayatlarina yaptiklarina baktiginda, neler neler cikar ortaya.
Tehlikeli insandir. Yuzune guler arkandan konusur. ozelikle hemcinslerine yapildigi durumda, erkeklerin onu begensin kendini ustun gorsun cabalamasidir. Camur atim, ben melek gibi gorunim durumu. Oysa ayni, bazen daha beter seyler yaparlar.
Uzak durulmasi gereken sahislar

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver