Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2025, 02:54   #1
shera_hanif Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlar nasıl manipülasyon yapar? - BURÇ GENELLEMELERİ başlığına taşınacaktır

Koçlar o kadar hızlı siler ki siz başta acaba beni hiç mi umursamadı diye kendinizden şüphe edersiniz. sürekli tartışma çıkararak ondan soğumanızı sağlar

boğalar sen bana değer vermiyor musunla başlar ama manipülasyon pek onların işi değildir

ikizlerin manipülasyon tekniği yanlış biliyorsun o işin aslı şöyle, sen nasıl böyle düşünebilirsin deyip karşıyı düşüncesi için suçlu hissettirme

yengeçlerin duygusal manipülasyon tekniği gitmekle, terk etmekle tehdit etmek ve karşı tarafı sevmemekle suçlamak

Aslan sen bana nasıl böyle bi şey diyebilirsin deyip sizi sindirmeye çalışır zaten bi şey diyemezsiniz

Başaklar da sizin söylediğiniz şeyi o kadar çarpıtır ki başta söylediğinizi siz de unutursunuz

Terazilerin duygusal manipüle tekniği karşı birden ilgi ve sevgi vermek yaptıkları şeyi kapatmak için, karşı taraf bundan şüphelenince de seni seviyorum bir de senin yaptığına bak diye suçlamak

akreplerin duygusal manipülasyon tekniği sen benim neler çektiğimi biliyor musun demek

yayın duygusal manipülasyon yöntemi yok çünkü bunlar aidiyet kuramıyorlar gölge yönleri bu. Şaka şaka bunlar da der ki biz ayrı dünyaların insanıyız birbirimizle olamayız. İnandırır buna da kendini ve genelde birden hayalet olurlar. Normal davranışınıza da beni çok sıkıyorsun derler

Oğlaklar sen çok duygusalsın emin misin böyle hissettiğine deyip sizi kendi kendinizden şüphe ettirir. Bir de şu an bunu yapma bu hareket sana yakışmıyor da der sizi manipüle eder. Kendisi toplum saygısına taptığı için

balıkların duygusal manipülasyon tekniği: ben zaten suçluyum, bütün bunlar benim başıma geliyor deyip kendini suçlamak ve kendini acındırmak

İkizler ve yay «sen kafanda kurmuşsun kızım» insanları tam. normal davranışınızdan şüphe edersiniz öyle iyidirler bu konuda

1
Demet34 bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver