Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2025, 13:07   #6
eFe Doğrulanmış Üye
~ Mircte.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MİRCTE.ORG’un İtibarına Yönelik Yanlış Reklamlar Hakkında Açıklama

Adem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskiden beri ne yazık ki bu şekilde insanlar IRC ortamında mevcut. Ellerinden gelen de ne yazık ki bu; başka da bir şey yapamazlar.
“Nasıl karalarım, nasıl yıkarım, nasıl parçalarım bu ortamı?” deyip, kendilerince bir şeyler yaptıklarını sanıyorlar.
Ben sizin yerinizde olsam, bu tip insan görünümlü canlıları dikkate alıp böyle bir konu bile açmazdım.
Bence hiç canınızı sıkmayın. Yolunuzda başarılar dilerim, geçmiş olsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeş Zaten Pek Bu tür MevzuLara takıLan bir Gişi deıLım LaKin RekLan atiLan yer tanidik bır yer oLmasi Munasebetiyle ordan geLen bır yetkıLının Bize bıLdırmesi açisindan söz konusu konu, gerçeğin çarpıtılması ve irc aleminde yanlış algı oluşturulmaya çalışılmasin diye açılmıştır. Asılsız iddialar üzerinden prim elde etmeye çalışan kişi veya oluşumları muhatap almadığımızı özellikle belirtmek isteriz Bizim durduğumuz yer nettir: emeğimizle, kurallar çerçevesinde ve şeffaf bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.
Bu tür girişimler ne bizi yıpratır ne de hedefimizden saptırır. Allah Razi olsun senden iyi forumlar dilerim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:07 -->-> Daha önceki mesaj 13:04 --

Adem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskiden beri ne yazık ki bu şekilde insanlar IRC ortamında mevcut. Ellerinden gelen de ne yazık ki bu; başka da bir şey yapamazlar.
“Nasıl karalarım, nasıl yıkarım, nasıl parçalarım bu ortamı?” deyip, kendilerince bir şeyler yaptıklarını sanıyorlar.
Ben sizin yerinizde olsam, bu tip insan görünümlü canlıları dikkate alıp böyle bir konu bile açmazdım.
Bence hiç canınızı sıkmayın. Yolunuzda başarılar dilerim, geçmiş olsun.

memo60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi Öncelikli Burası Bir Sanal Portal Çoğu İnsan Realde Yapamadıkları Huzursuzlukları Burada Yaparak Fitne Salyalarını İnsanlara Bulaştırarak Bir Fitne Fesatlık Peşine Düşebiliyorlar Böyle Şeyler Kimsenin Onurunu Zedelemez Seni Tanıyan Tanır Yolun Açık Olsun Başarıların Daim Olsun.

SaoL mehmetim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver