Konu: Terazi Burcu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2025, 02:45   #68
shera_hanif Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Terazi Burcu

Terazi ve Yükselen♎️
2026 yılı 'Kariyer hayatı' kalitesi ve önemli olaylar:

Kariyerine hızlı bir astrolojik bakış atalım:

Yeni yıla yoğun çalışma temposuyla imza atıyorsun,kaybedecek vaktin yok, kariyerinde doyuma ulaşmak için Ocak ayı çok önemli.
Kariyerine dair sorunları bitirip sonrasında ailevi konuları yönetebilirsin. Aile ve kariyer arasında dengeyi kurduktan sonra...

Şubat ayında Satürn Koç burcuna gelişiyle ben bu kariyer konusunda ne yapıyorum, gerçekten amacım ne diye sorgulayacaksın. Hedeflerini yeniden değerlendirecek, önündeki iki buçuk yılın planlarını yapmaya çalışacaksın. Güzel haber,iki yıl boyunca kuyunu kazmaya çalışanlar olursa korunacaksın. İçin ferah olsun.
Mart ayındaki Merkür retrosu biraz mobbingle gelebilir. Kendini ihmal ettiğin sorumluluktan sorumluluğa koşarken yorulduğun bir süreç olabilir. Mart ayında sağlığını da ön plana almalısın, ruh ve beden sağlığında öncelik olmalı.
Nisan ayı, ben kime hizmet ediyorum, yeter artık kullanılmayacağım dediğin ve hayatında seni gereksiz yoran işleri ve kişileri geride bırakıp, yanında olan ve destekçin kişilerle hareket ettiğin bir dönem olacak.
Mayıs ayında dananın kuyruğu kopar ve dost düşman belli olur. Ayrıca maddi kaynaklarında gelir ve giderleri düzenleyecek,bereketinle ilgili engelleri çözebilirsin.
Mayıs ortasından sonra kafan daha rahat olacak, huzur ve denge,adaletsizlik problemleri varsa çözeceksin.

Haziran kendini çokça kanıtlamak,çok fazla sorumluluk almakla geçecek. Biraz Ocak ayına benzer olaylarla karşılaşabilirsin.

Temmuz ayında Merkür retrosu kariyer hayatında mobbinge karşı dikkatli olman,asla pes etmemen gereken süreç olacak. Çünkü direnmelisin, Ağustos ayında bu haksızlıkların üstesinden gelecek,iyi ki sabrettim diyeceksin.

Ağustos daha umut dolu ve sosyalleşmek odaklı olacak. Etrafından çokça yardım alacaksın.
Eylül biraz içine kapanık geçebilir,kariyer hayatında arkandan çevrilen işler gün yüzüne çıkıp sen de önlem alabilir,hayatından çok kişiyi çıkarabilirsin.
10 Eylül Merkür Terazi burcuna gelişiyle seni kararlı ve net göreceğiz. Liderliği eline alacaksın,retrolar öncesi yarım kalmış planları tamamlayabilir,hatta yeni iş görüşmeleri yapabilirsin.

Ekim ayında Venüs ve Merkür retroları gerçekleşecek. 3 Ekim- 14 Kasım arasında maddi kaynaklarını ve kişisel kararlarını yeniden sorgulayacak,biraz geride kalıp bolca düşünüp, ben nerede hata yapıyorum acaba deyip,sorunları bulabilirsin.
Aralık ayı maddi hayatındaki engelleri tespit edip çözüme kavuşturduğun ve planlarına odaklanmış görebiliriz seni.

astrolog atiye

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver