Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2025, 16:11   #3518
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

BuYuCu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dikkat cekmeyi cok iyi becerıyorsunuz. Neden her seyde böle mesaj kasmayı adet haline getiriyorsunuz. Herkesden alıntı yapıp dikkat cekerek göze gırmeyemı calısıyorsun.
Tamam tamam basardın
tebrık edın arkadası !

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Merhaba. Arkadaş seni daha önce hiç görmedim tanımıyorum nereden biliyorsun kastığımı
dikkat çekmeye yada göze girmeye ihtiyaç duymam ki. Nickim zaten başlı başına dikkat çekici. , birine bir iş yaptın da paranı mı alamadın, yoksa şBİR ŞEYE Canın mı sıkıldı anlamadım ama Forum burası yahu gül eğlen geç. Normalde seni etiketlemeyecektim ama son yazan sendin diye etiketledim. Diğer arkadaşları da sohbetim olduğu için etiketledim. Bence burada kasıntılık bir durum varsa sen yapıyorsun gibi. Hiç gerek yok bunlara gül eğlen geç. Eski üyesin sanırım. Belki de IRC de bayağuı emeğin vardır ama en fazla 3-5 gün hatırlanırsın. Bak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O da emek verdi , bana da emeği çoktur ama bak oda unutuldu. Gerek yok arkadaşım.

Gül gitsin. Hayat sadece 1 saniyedir. Sonra ya varsın ya yoksun

İyi günler

3
Hesna, Merwe, Gece bunu beğendi

Konu eiffel65 tarafından (29 Aralık 2025 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver