Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2026, 01:32   #17
dae Doğrulanmış Üye
~ Gothicum Est Pulchrum ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınlar üçe ayrılır;

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ah ahhhh😂

Neyse en azından burçtan şanslıyım kshfks
Kova ve yükselen yengecim 😀

Hazır burçtan anlayan bir bey de bulmuşken
Peki benim burca hangi burç uyumlu??😅

Komşumuzun kızı da böyle burç elemesi yaparak evlenmişti
Başak sevgilisi vardı sürekli tartışıyorlardı
Sonunda ayrıldılar
Yok ben başak burcuyla hiç yapamıyorum dedi
Oğlak olursa evleneceğim dedi
Oğlakla evlendi şu an çok mutlu
Adamın ağzı var dili yok gerçekten skcjksbc

yok est öyle üst düzey astolorg değilim yahu. sadece kişisel görüş ve tecrübe diyelim.^^

haaa unutmadan yazdıklarım yükselenleride kapsıyor onuda es geçmeyelim ve devamm edelim.

bonus: aslan,başan,terazi,akrep. kendi gruplarında farklı olan burçlardır bunu es geçmeyelim ona ufakdan değiniiriz.

ne demiştim 3 hayırla koç,aslan,yay hayır demiştik. ve aynı hızlı hayıra devamm ediyoruz. çünkü bu gruptaki arkadaşların mottosu şu ben ben ben ben ben. evet hepsi bu ben. mantık şöyle işler bundan nasıl faydalanırım veya bu benim yanıma yakışır mı ? yukarıda ne demiştik farklı olan aslana değienlim bu arkadaş diğerleri gibi yanar döner değildir koç gibi saldırgan, yay gibi ovvv yeahhh değildir. bu daha sakin ve daha ağırdır. ego ve kibir ön planda bunları biri zarar görürse. hiiç seni tanımamış gibi bırakır gider.

heeh şimdi topraklara gelelim bunların mottosu insanı nasıl yorarım ve ayar ederim. oğlak mr.robot ne demiştim al ömürlük takıl garantili atsan atılmaz satsan satılmaz. bırakmazda. aaama garip tarafı kötü tarafı gizli iş yapar. sorumluluk alır gibi yapıp çıkarı bittiği zaman senden soğur, güven verip verdiği güveni kullanıp insanları kullanan böyle bir yanları vardır. Başak: ne demiştik bu diğerlerine benzemez neşeli espiritüel. daha mantıklı. ama aşırı pinpirik ve kıl. güldürür burnundan getirir insanları aşırı yorar. bir şeyi beğenmez hakkaten beğenmez. kafası karışıktır bir gel git felan. kısaca istirar için zor biri. birde insanları eleştirir. kendine bakmaz vs vs. ama dediğim gibi kendi grubundakilerden farklıdır. boğa gelince bence en samimisi bu. insanı en yoran burç budur. zordur. ama alıştımı sahiplendimi bırakmaz. zevkli insanlar yiyelim içelim mottosu vardır. ve çok boş konuşurlar. konuşmaya başladımı hemen susturuyoruz sukünet için. gerekee yok konuşmasınaaa.

havalarda ne demiştik ? eller havayaaa. lay lay lom. bunlar ile evlilik suya yazı yazmak gibidir. bunların ne yaptığını bilim adamları bile çözememştir. yükselene bakarak değerlendirmek en makülü. çünkü hava tutulamaz kapatılamaz. hava yani.. aralarında ehh anlaşıabilir olanı. terazi. oda dengeli olacam diye her şeyden ödün verir. bir fikri yoktur. var gibi gözükür yoktur. ama iyi insanlardır. bunlar ile anlaşayam, kimse iyi anlaşamaz. kötü yanları. hava su dersin. bunlar su hava anlar. öyle yani sevgi vardır. duygu yoktur..

su ise. baldır hacı abi. tek kelime bal duygu merhamet sevgi saygı. hep iyi olalım geçmişe özlem vs vs aile. yengeç: kimseyi eleştirmez evcimen sevecen aşırı komik ortamı hem yuşamatan bir olay çıkarsa hemen müdahale eden. biz aileyiz mantığından dolayı kiimse zarar görmesin. sevdiklerine aşırı bağlıdırı sarıp saklar şeker gibidir işte. al evlen ama aşıırı duygusal ve kırılgan dikkatli olman lazım. ama yinede iyi insanlar kimseye kötülüğü olmaz. vee geldik gizemler güzeline bunlar için en demiştiik ? kendi grubuna benzemez daha mantıklı duygularını içinde yaşar. tutku,kin ve hep ya hiç felsefesi. bunların en güzel yani sahiplendimi bırakmaz. ne demiştik ? ya hep ya hiç al bunu ömrünün sonuna kadar birlikte ol. balık: bunlar en merhametlisi duygu ve hayal dünyasında yaşar. kimseye karışmaz haklısın der. içine atar. hep iyi olalım mootusu bunda,da var..

bu yazdıklarım. erkeklerede uyarlıyabilirsiin 3 yukarı 5 aşağı. az çok patern,personolarında farklılık vardır...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver