Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2026, 21:17   #1
meLanie Doğrulanmış Üye
~ Bizimkiler.Net~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Süper Kupa'da zafer Fenerbahçe'nin

Süper Kupa'da zafer Fenerbahçe'nin! Derbide Galatasaray'ı geçtiler
Süper Kupa final mücadelesinde Fenerbahçe derbide Galatasaray'ı 2-0 ile geçerek kupayı kazandı. Sarı-lacivertli ekibe maçı kazandıran goller yeni transfer Mattéo Guendouzi ve Jayden Oosterwolde'den geldi. Galatasaray ise sezona 3 kulvarda başarılı bir şekilde devam ederken, aldığı bu yenilgiyle taraftarını üzdü.

İLK KUPALARINI KAZANDILAR
Sadettin Saran ve Tedesco, Fenerbahçe'de ilk kupasını kazandı

"FENERBAHÇE'Yİ TEBRİK EDERİM"
Mauro Icardi: "Önemli bir maçtı, dün de bunu söylemiştim. Ama bugün rakip çok daha istekli çıktı ve maçın ritmini onlar yönettiler. Onlar daha çok kazanmak istiyordu. İlk golden sonra ritim onların lehine oldu. Daha istekliydiler, onları tebrik etmek lazım. Biz buraya lig ve kupa şampiyonu olarak geldik. Dört yılda her şeyi kazandık, bugün kaybetme günüymüş. Yine kupaları kazanmak için mücadele edeceğiz."

"SENEYE YİNE GELECEĞİZ"
Günay Güvenç: "Öncelikle şunu belirtmek isterim, biz buraya Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası şampiyonu olarak geldik. Seneye yine iki kupayı kazanarak buraya geleceğiz ve yine final oynayacağız."

"BU ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Milan Skriniar: "Harika hisler taşıyorum, çok mutluyum. İçerde de kutladık bu kupayı ve kutlamaya devam edeceğiz. Bu kupa bizleri takip eden, gönül veren taraftarlar için. Üç kupa daha var, bu şekilde devam etmek istiyoruz."

"ÇOK DAHA FAZLA KUPA İSTİYORUZ"
Matteo Guendouzi: "Fenerbahçe'yle gurur duyuyorum. Şu atmosfere bir bakın... Bundan daha iyisi olamazdı. Çok daha fazla kupa kazanmak istiyoruz. Taraftarlar, biz bunu hak ediyoruz."

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaynak Mynet.Com

Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver