Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2026, 13:15   #6
Mihre Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkek Gözünden Bayan Parfüm Yorumu | YSL LİBRE LE PARFUM🔥

Emeğine sağlık kulak verip etkin bir videonla güzel bir dönüş yapmıssın teşekkürler.kullandığım parfümler arasında librenin intense sini kullanıyorum marjinal bir koku yogun etkili kişinin garantiye aldığı diyebilirim sana hak veriyorum kış kokusuna uygun fakat ona rağmen bile toplu tasımada insanı boğuyor açık alanda müthiş gidiyor her yerde kullanılacak bi parfüm değil katılıyirum yazın kesinlikle başka hafif bir parfüm seçilmeli yoksa tiksindirir.Opium black bnm esasımdır ama kabataslak hemen hemen aynı frekansta diyebilirim yorumlardan baz alırsak ben esmer değilim🙈ama yakıştığını düşünüyorum şekerli kokular yada fresh kokular çok denedim gitmiyor.
Parfümde kokuuuu tam bir sanat gibi geliyor bazen bana insanın kendisinin eksiğini bulabilmesi gibi bütünleyici ve deneyerek sürekli aşinalığı bırakıp bulduğunda yarımına kavuşmak gibi
Bu konuda doyumsuzumdur ki yoldan geçen insanlara normalde bakmadan geçerim ama o kokuyu duyduğumda a-z ye incelerim kişiyi kokuya oturan kişimi diye
Bakım önemlidir abartmamak kaydıyla bunuda deneyerek öğreniyor kişi.Bu tür videoların artması dileğiyle başarılar diliyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver