Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2026, 13:29   #1
Çevrimiçi
Baby
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Florence Hunt Yeni Dior Elçisi




Florence Hunt, Dior Beauty'ye ek olarak, Jonathan Anderson’ın Maison için hazırladığı Dior koleksiyonlarının elçisi oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Bridgerton" kurduğu sinematografik evrenle ciddi takipçi kitlesine sahip bir proje. Projenin öne çıkan isimlerinden biri ise tartışmasız Florence Hunt. 2007 doğumlu yıldız, Hyacinth Bridgerton karakteriyle popülariteye kavuşmuş olsa da onu 2025 yapımı mini dizi "Mix Tape"den de biliyoruz.

Şimdi ise Hunt, bir köklü ailenin daha mensubu oluyor. Başarılı isim, Dior Beauty'nin ardından Jonathan Anderson'ın kreatif vizyonuyla şekillenen Maison'un da marka elçilerinden biri oldu. Sergilediği performanslarla empati ve cesaret temalarının odağında çağdaş bir figür haline gelen Florence, Jonathan Anderson’ın yaratıcı yaklaşımı ve Peter Philips’in estetik vizyonuyla uyumlu bir bütün oluşturmaya hazırlanıyor.


Alıntı: ELLE

__________________
If people don't match your vibe;
change the people, not the vibe.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver