Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2026, 10:10   #10
Aykut Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 3. Hafta IF Çok Bilmiş Konuğu Aykut

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler

* IRC ortamına giriş yaptıysan ne zaman giriş yaptın

-2000 yılında

* IRC ortamıyla tanışman nasıl oldu

-İnternet cafelerin yaygınlaşmaya başladığı dönemde bi arkadaş tavsiyesiyle.

* IRC ortamından tanışıp da reele taşıdığın arkadaşlık dostluğun va rmı , varsa nick belirtiniz

-Evet var ama bu forumda değiller.

* IRC ortamında hangi sunucularda hangi vasıflarda yer aldın

-ilk başlarda o dönemler yetki almak çok zor olduğu için op olarak görev almıştım daha sonra djlik merakından uzun yıllar büyüklü küçüklü sunucularda yayınlar yaptım.Sunucuların sayısı ve buna orantılı forumların sayısı arttıkça hemen hemen her sunucuya girdiğimde adminlik teklif edildi zaten.Bi zaman sonra sunucuların eski ortamları kalmadığı için(istisnalar hariç)Genelde forum sitelerinde adminlik yaptım.

* Foruma girme sebebin neydi

-Başta merak ve bu kadar insanı günümüz sosyal sitelerin olmadığı zamanlarda daha anlamlı ve önemli oluşu. Sunucu > forum ilişkisi

* Forumda hoşuna giden kadın kullanıcı var mı

-Hayır yok.Benim bir insanın hoş olup olmadığının kanaatini verecek düşüncem de bilincimde yok ama yorumlarının ağırlığı ve olgunluğundan dolayı yorumları hoşuma giden bir kaç kişi var elbette

* Forumda sevmediğin kadın yada erkek kullanıcı var mı

-Bi insanı sevip sevmemek onu yaradana saygısızlık olur.Anlaşamayacağım yada anlaşamadığım birinden uzak dururum ki zaten o derece yakınlık kurmadım kimseyle.Bir önceki sorular başka kullanıcı sorusunda belirttiğim gibi;yaradılanı severim yaradandan ötürü.

* Forumdan biriyle yada bir kaçıyla yemeğe çıkacaksan bunlar kim ya da kimler olurdu.

-Sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

* Forumun genel sorumlusu olsan yönetim ekibinde kimler olurdu

-''Zorlaştırmayınız,kolaylaştırınız'' düsturuna sahip,ahlaklı,yetki alınca kendini devlet başkanı gibi sanmayacak kibirsiz ve teknik bilgisi olanları.

* Ne tür müzik dinlemekten hoşlanırsın

-Kulağa hoş gelen her tür müzik dinlerim ama türk sanat müziği ve tasavvuf önceliğim.

* Kendine ayırdığın vakitlerde genelde neler yaparsın

-İş dışı zamanlarımda mevsimine göre kış aylarında evimde dizi-film-futbol.yaz mevsimlerinde dost yada akrabalarımla çay-sohbet keyfi.

* Aslen Bursa'lı mısın yoksa başka bir şehrimizden misin

-Evet .Safkan

* Ne işle meşgulsün

-İnşaat yapı malzemeleri satan özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.(Satış,sevkiyet,satın alma vb. )

* Sanalda tanıştığında ilk başta hoşlanmadığın yada sevemediğin biri olup da sonradan kanının ısındığı biri var mı

-O derece gerçek anlamda yakınlık kurmadım kimseye.İnsanlarla iletişimde sorun yaşamamak için ya az iletişim kurmak yada kusurlarını örtüp,görmezden gelip her haliyle kabul etmek gerekir.

Şimdilik bu kadar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir sonraki bültende görüşmek dileğiyle esen kalın

Teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:07 -->-> Daha önceki mesaj 10:00 --

Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler

-Teşekkür ederim.

Aykut'un IF tecrübesi ne kadar süredir devam ediyor?

-2006 yılında ilk forumla tanıştım daha sonra uzun bir aradan sonra 2020 yılında tekrar aktif oldum.Burayı çok sonradan keşfettim diyebilirim.Bu bu forumun eski ve büyük olmasından ziyade benim yetki aldığım yerden başka yere gitmeyişimden kaynaklıda olabilir.

IF yaparken en çok zorlandığı sosyal durumlar neler?

-Yazı dilinde bir konu hakkında mimik ve ses tonu olmadığı durumlarda anlayamamak-anlatamamak

Açlık krizlerini yönetmek için özel bir taktiği var mı?

-Var.Acıkınca yerim,çok doymadan kalkarım sofradan.Uykum gelince uyur,uyanmam gerektiğinde uyanırım.

Aykut'a göre IF'in zihinsel odaklanma üzerindeki en büyük etkisi nedir?

-Neye göre kime göre bir odak olduğuna göre değişir.Sosyal aktivite ve bilgi paylaşımı olarak bakıldığında etkisi belirli biryerde kalıyor.

Yeni başlayanlara vereceği en 'bilmiş' tavsiye nedir?

-Amacına uygun kullanmalarını tavsiye ederim forumu.

Teşekkürler.)

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:10 -->-> Daha önceki mesaj 10:07 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hello aykut 👋☺

-Merhaba

Benim sorular basit ..

-Allah razı olsun

Ne is ile meskulsun ?

-İnşaat yapı malzemeleri satan özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.(Satış,sevkiyat,satın alma vb )

Ve forum ile nasil tanistin ?

-2006 yılında sunucusunda görev aldığım HyPnoTiC (Gökhan) ın açtığı forumda moderatör olarak başlamış ve öğrenmiştim.

Teşekkürler.)

2
eiffel65, Feronia bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver