09 Şubat 2026, 10:10
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 3. Hafta IF Çok Bilmiş Konuğu Aykut
Teşekkürler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:07 -->-> Daha önceki mesaj 10:00 --
| Ali Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler
-Teşekkür ederim.
Aykut'un IF tecrübesi ne kadar süredir devam ediyor? -2006 yılında ilk forumla tanıştım daha sonra uzun bir aradan sonra 2020 yılında tekrar aktif oldum.Burayı çok sonradan keşfettim diyebilirim.Bu bu forumun eski ve büyük olmasından ziyade benim yetki aldığım yerden başka yere gitmeyişimden kaynaklıda olabilir.
IF yaparken en çok zorlandığı sosyal durumlar neler? -Yazı dilinde bir konu hakkında mimik ve ses tonu olmadığı durumlarda anlayamamak-anlatamamak
Açlık krizlerini yönetmek için özel bir taktiği var mı? -Var.Acıkınca yerim,çok doymadan kalkarım sofradan.Uykum gelince uyur,uyanmam gerektiğinde uyanırım.
Aykut'a göre IF'in zihinsel odaklanma üzerindeki en büyük etkisi nedir? -Neye göre kime göre bir odak olduğuna göre değişir.Sosyal aktivite ve bilgi paylaşımı olarak bakıldığında etkisi belirli biryerde kalıyor.
Yeni başlayanlara vereceği en 'bilmiş' tavsiye nedir?
-Amacına uygun kullanmalarını tavsiye ederim forumu. | Teşekkürler.)
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:10 -->-> Daha önceki mesaj 10:07 -- Teşekkürler.) 2 eiffel65, Feronia bunu beğendi
__________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. |
|
| |