| Cevap: dOubLe 'dan Veda..
Samet kardeşim
İnan bana duygunu da kırgınlığını da gerçekten anlıyorum. Bu foruma uzun yıllar emek vermiş nice hatırası olan birinin böyle hissetmesi beni de üzdü. Senin IF sevgini bağlılığını zaten biliyorum bunu kimse inkar edemez.
Şunu özellikle bilmeni isterim yaşanan hiçbir şey kişisel değil. Sana karşı alınmış özel bir tavır ya da art niyet kesinlikle yok. Forumun en başından beri belli kuralları vardı ve biz yöneticiler olarak da maalesef bazen kişisel düşüncelerimizi bir kenara bırakıp o kurallar çerçevesinde hareket etmek zorundayız. Bazen bize de yanlış ya da sert gibi gelebiliyor ama düzeni korumak için aynı standardı herkese uygulamamız gerekiyor.
Mesaj silinmesi vs. konularında seni kıran şeyin “saygısızlık” gibi hissettirdiğini tahmin ediyorum. Ama inan amaç asla emeğe ya da geçmişi yok saymak değil. Sadece forum düzeni ve kategori kuralları gereği yapılan teknik müdahaleler. Belki iletişim tarafında eksik kalmış olabilir arkadaşlar buna da kendi adıma hakkını veriyorum.
Kararın tabii ki senin saygı duyarım. Ama kapımız sana her zaman açık bunu özellikle bil. Burası senin de yerin.
Kırgınlıklar gelip geçer ama dostluk bakidir ve hatıralar kalır.
Kendine iyi bak dostum..
__________________ Bin cihana değişmem Şu öksüz Türk'lüğümü... |