Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2026, 17:02   #9
aSpeNDos Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCPRO - IRC Koruma Sistemi ( Yeni )

NiKaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu durum yöneticiler için ek maliyet demek ve benim gibi teknoloji cahili insanlar için zor olabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
güncelleme dosyalarını indir bota ekle vs ilerde API sorunları olabilir belkide.

Sistem tek çatı altında olsa,her kullanıcı için ayrı kök olsa ve her suncuya ait panelin username ve password siz ve sunucu sahibinde olsa,siz tüm güncellemeleri tek sistemden yapabilirsiniz. Sistemi satmak yerine de aylık makul bir ücrete verebilirsiniz.

Yoksa kurulum ve güncelleme sürecinde sizden yardım alabiliriz. ( Güncelleme yapamadım Bu ücretli mi olacak siz yardım ederseniz)

Ek ozelikler ilerde ek ücrete mi dahil olacak.

VDS ücreti ayrı olacak.

Estağfurullah cahillik diye bişey yoktur öğrenmek gerekir..

Dahada açıklayıcı olalım ;

* API sorunları mIRC tarafından olmayacaktır mIRC kodunun dağıtımı öncesi gerekli şartlar ve sistem gereksinimleri bilgilendirilecek ve kurulum anlatımı olacak.

* Sistem şuanda tek çatı altında çalışıyor kullanıcılar sisteme kayıt olduğunda otomatik olarak API kodu oluşturulur ve gerekli dosyalar ilerleyen dönemlerde güncelleme ile birlikte hazir olarak panelden indirilebilir şekilde olacak.
Buda sadece dosyaları indir - yükle - çalıştır mantığı olacak.

* Güncellemeler basit olacaktır güncelleme ile birlikte sistem var olan dosyalarınızı yani indirdiğiniz dosyaları otomatik olarak değiştirecek ve güncel dosyaları sizlerin indirmesi için panelde hazır hale gelecek hem bildirim hemde mail olarak olarak kullanıcılara güncelleme bildirime iletilecek ve sistem uyarı verecektri.

* Kullanıcılar ek özellik talep ederse bu güncellemeler sayesinde diğer kullanıcılarda güncellemelerden yararlanacaktır ancak iş yoğunluğuna ve istenen özelliklere göre yapılıp , yapılamayacağı talep eden kişiye bildirilecektir.

* Bizim tarafımızdan yapılacak tüm güncellemeler ve iyileştirmeler ücretsiz olacaktır.

* Sistem eğerki satılmayacaksa ve tamamen IRC Sahipleri için devam edeceksek paket ( ürün ) sistemine geçerek özellikler paketlere göre sınırlandırılabilir.

* VDS şart değil dilerseniz kendi PC de kullandığınız mIRC ' de entegre edebilirsiniz sistemi ancak VDS olmasından tarafız çünkü sürekli açık olacağından VDS veri akışı sorunsuz olacaktır ve panelde istatistikleri vs sorunsuz görebilirsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver