Ben bugun bu konuyu acarken inanin ne kaos ortami, nede problem yaratmaya calisacak bir ortam olsun istemedim. Yazdim cunku 20 yilini askin bu foruma vermis olan her kademesinde gorev yapan bir adamin son vedasiydi. Bugun benim yerimde sizdr olabilirsiniz. Bu forumun sahipleri bile ne hallere dustu. Sadece insanlara saygi... hepsi bu. Bu foruma moderator olarak bile emek vermis adamin ne gibi zarari dokunabilirde mesaji silinebilir? Arkadaslar tekrarliyorum ben 38 yasindayim. Bunlarla mi ugrasacagim mantigiyla bakiyorsam demekki yolunda gitmeyen birseyler var. Admin cikip bana diyor ki o sayfada bunu dedin sonra bunu dedin. Yahu yarinda farkli birsey soyleyebilirim. Mevzu o degil. Mevzu su. Kendi agziyla ele veriyor yonetime sallagini dusundum sildim. Ben bugun herkese sallayabilirim. Hakaret kufur yoksa kimse mesajimi silemez. Siz once gorum sitelerinin yoruma acik ve yorumlarla ilerleyen platformlar oldugunu bilin. Her baslikta sacmalayabilirimde. Size ne? Burasi psikoloji uzerine kurulu birforumda benim mi haberim yok. Son olarak ozelden yazan arkadaslar demis ki @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin reel arkadasin onunla konus. Burasi ozgur iradeli insanlarin yorumlastigi bir platform. Ben ozel kullaniciyim. Title i silebilirsiniz kullanici olurum. Uyeligimide silebilirsiniz ki umurum da olmaz. Benim kardesimin dedigi yerde olsa o yonetmiyor, yoneticilere birakmis. Bendr buradan anlatmaya calistim. İnsanlar anlasin diye. O dogruyu yanlisi bilir diye dusunuyorum. Aslinda su konu ve altindaki yorumlar, sahip oldugu yoneticilerin yorumlarindan sonra bile benim ne kadar hakli oldugum ortada. Lakin artik hakli olmak istemiyorum artik. Heves kacti bir kere.. dilerim baska insanlarin hevesi kacirilmadan engel olursun.
Bu arada rahatsizlik verdiysem affola. Nickim ebediyen silinebilir. Nokta