Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2026, 12:59   #6
neXus Doğrulanmış Üye
| The Fragrance neXus |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 30 Euro Sınırı Kalktı: Gümrüksüz Alışveriş Bitti..

Ben uzun senelerdir Asya ülkeleri değil Avrupa ülkelerinden ürün alırdım, hatta burda bile birçok arkadaşa bu konuda yardımcı olmuş uygun fiyata ürünler getirrmişliğim vardı, esasında seneler önce limit yoktu, daha sonra dedilerki 150 euro ya düşürelim baktılar olmuyo 70 euro ya düşürelim dendi baktı oda kesmedi 30 euro dendi, sonra dedilerki 30 ama kargosu içinde 30 olacak, burda temu devreye girip dediki Türkiye den kargo bedeli almıyorum. Giyim kuşamı geçtik artık zatende insanların hobi için aldığı ufak tefek şeyleriden artık kimse almasın diye bireysel satıcıya komple yasak getirildi ne yazıkki.
Yani misal veriyorum dediki ülkeyi yönetenler, yurt dışından 6 7 bin e mont getirtme burdan alabiliyorsan 30bin e al yada alma.
Şimdi bazı kafalar diyoki "paran yoksa alma"
Ülkemin insanı neden kaliteliyi uyguna giymeyi kendisine hak görmüyor, bu nasıl kafa hiç anlamıyorum.

Bunun adına üreticiyi koruma dediler, üreticiyi koruma derneği başkanı bunun için çok savaşmış, sonra bi öğrendikki bu kişinin şirketi varmış, traktör çadırı satıyormuş, bak sen Allah ın işine bu traktör çadırı temu dan kargo ve gümrük vergisi dahil 2500tl ye gelebiliyormuş, ama bu üreticiyi koruma derneği başkanı vatandaş aynı ürünü gene ordan alıp 17.500TL ye satıyor.

Üreticiyi koruyorlar, yersen..

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver