Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 08:12   #13
h4pp3n Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kendime notlar ..

Dipnot Mesajı: Bazı şarkılar vardır, insana kendini hatırlatır .. Eksik bir şeyin adını koyamazsın ama varlığını hissedersin .. Sanki her şey yolunda gibi görünür; gülersin, konuşursun, günlerini doldurursun .. ama gecenin bir yerinde içinin sessizliği daha yüksek konuşur .. İşte o an anlarsın, kalbin bir yerinde tamamlanmamış bir cümle, yarım kalmış bir his, söylenmemiş bir söz duruyordur ..

Belki birine söyleyemediklerin, belki de kendine itiraf edemediklerin birikir zamanla .. İnsan en çok da içinden geçenleri susturdukça yoruluyor .. Her şey tamam sanıyorsun; işin, yolun, insanların, planların .. Ama bir şey eksik .. Adını bilmediğin, yerini gösteremediğin ama varlığını inkar edemediğin bir boşluk ..

Bazen bir şarkı çalar ve o eksik olan şey usulca kendini hatırlatır .. Bir bakışta, bir kokuda, bir anıda saklıdır .. Belki birinin yanında daha çok gülüyor olmak, belki de birinin yokluğunda daha çok susuyor olmak .. İnsanın içi bazen kalabalık, bazen de bomboş olur .. Ama en garibi, o boşluğun içinde bile birine ya da bir şeye yer bırakıyor olmasıdır ..

Ben de kendime not düşüyorum bugün: herkesin içinde eksik bir parça vardır .. Önemli olan o parçayı ararken kaybolmamak .. Çünkü bazen eksik olan bir insan değildir, bir yer değildir, bir zaman da değildir .. Bazen eksik olan, insanın kendisidir .. Kendine geç kalmışlığıdır, kendini anlamaya korkmuşluğudur ..

Belki bir gün o eksik parçayı bulurum .. Belki de aramayı bırakınca kendiliğinden gelir .. Ama şunu biliyorum; o boşluk tamamen dolsun diye değil, içimde hala hissedebildiğimi hatırlatsın diye var .. Çünkü insan, eksik hissettiği kadar derin, tamamlanmayı istediği kadar da gerçektir ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver