| TRSohbet.com Help Ekibi | Şubat 2026
[ TRSohbet.com Help Departmanı ] Help Founder : HsN
- HelpManager : blackhole
- HelpMaster : Silvia & Hasret
- Help Kurul Üyeleri : HsN & blackhole & Silvia & Hasret & Athena & DiLay & Derin
- Help Sop : Athena & Derin & DiLay
- Eğitim Sorumlusu : Silvia
- Helpers Sorumlusu : Hasret
- mIRChelp Sorumlusu : HsN & blackhole
- Operhelp Sorumlusu : Help Kurul Üyeleri
- Sınav & AR-GE Sorumlusu : Help Kurul Üyeleri
- Bot Master : HsN
- Helper Eğitmenleri : Silvia & Hasret & YaSemeN & Athena & Derin & Identifika & Sibel & Derin & KirLisakaL & blackhole
- Kıdemli Helperlar : haSharieL & Philisopher & BaDiGuaRt & Abey
- Helperlar : ByZaLim & DeLTa & SeyduNa & HazeL & SamSeytaNi & Bünyamin & Marlboro & Tiramisu & Dogu
- Help Stajyer/Aday : aSeL & Elifçe & PaRs & eLBet & CastieL
- Help Departmanı Eğitim/İstatistik/Eğlence/Test/Pratik/mIRChelp Botu :
HelpSystem
- [ TRSohbet.com Help Departman Kanallarımız ] #Help -> Kullanıcılara IRCd/Services komutları hakkında yardım/destek verilen resmi yardım kanalıdır. #Helpers -> Helper'ların soru/cevap aktivitelerini yaptığı ve fikir/bilgi alışverişlerinde bulunduğu kanaldır.
#HelpMaster -> Help Kurul üyelerinin bulunduğu ve departman içerisindeki kararların alındığı kanaldır. #Egitim -> Helper aday/stajyer eğitim kanalıdır. #HelpEgitim -> Sunucudaki kullanıcıların soru/cevap botu ile bilgilerini pekiştirdiği ve Global eğitimlerin verildiği kanaldır. #Egitmen -> Helper Eğitmenlerinin, Helper ve Aday/Stajyer'lerin durumları ile ilgili fikir alışverişi yaptığı kanaldır.Eğitim projeleri de bu kanal üzerinden hazırlanmaktadır.
- #HelpSINAV -> Helper olmak isteyen kullanıcıların bilgilerinin test edildiği kanaldır. #Operhelp -> Helpların ve Server/Sunucu'daki farklı departmanlarda görev yapan Oper/Admin'lerin bulunduğu reklam/şikayet vb. sorunları yönlendirme kanalıdır.Kullanıcıların sorunlarına hızlı çözüm sağlamak amacıyla her departmandan Oper/admin kanalda bulunmaktadır.
- mIRC scripting Language destek/yardım kanalıdır.Sunucu içerisinde mIRC/script kullanan kullanıcılara 7/24 sorunsuz destek/yardım verilmektedir. Sunucu/Server fark etmeksizin Help departmanlarında emek veren tüm arkadaşlarımıza, Kolaylıklar ve başarılar dileriz. 6 HsN, NucLeaR, Dark ve 3 kişi daha bunu beğendi
__________________ " Ya bir yol bul, ya bir yol aç yada yoldan çekil " |