Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 02:23   #1
ZaLiM1979 Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: burc astroloji kodu

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mIRC kodlamalar hakkında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkten faydalanabilirsin

mIRC 6.35'te sorunsuz çalışmaktadır. 7.83 6.35'in aksine HTTPs desteği vardır ama yine hata sebebi başka bir kodla çatışmadır diye düşünüyorum.Denememekle beraber 7.83'te şöyle bir kod yazdım
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: { if $regex($1,/^[!.]bur[cç]/i) { ; Burç isimlerini düzeltme ve eşleştirme if $regex($2,/(ko[cç]|bo[gğ]a|[İi]kizler|yenge[cç]|a[rs]lan|ba[sş]ak|terazi|akrep|yay|o[gğ]lak|kova|bal[ıi]k)/i) { var %b = $lower($regml(1)) %b = $replace(%b,ç,c,ğ,g,ı,i,ş,s,ö,o,ü,u) set %lnk %b set %burchn $chan set %burcnck $nick burc } } } alias burc { if ($sock(burc)) { sockclose burc } ; -e parametresi SSL (HTTPS) üzerinden bağlanmayı sağlar sockopen -e burc
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
443 } on *:sockopen:burc:{ if ($sockerr) { msg %burchn Bağlantı hatası oluştu. | return } sockwrite -n $sockname GET /yildizfali/ $+ %lnk $+ .asp HTTP/1.1 sockwrite -n $sockname Host:
sockwrite -n $sockname User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) sockwrite -n $sockname Connection: close sockwrite -n $sockname $crlf } on *:sockread:burc:{ if ($sockerr) { return } var %br sockread %br if $regex(%br, /<p>(.+?)<\/p>/i) { var %yorum = $regml(1) ; HTML kodlarını temizle %yorum = $regsubex(%yorum, /<[^>]*>/g, $null) if ($len(%yorum) > 100) { msg %burchn 4[12 %lnk 4] %yorum } } }

Test etmedim.

calismadi. yinede tskler.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:23 -->-> Daha önceki mesaj 02:21 --

YouMyCure Nickli Üyeden Alıntı
yazım hatası yapılmış sockread kısımını bu şekilde düzenleyiniz.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:sockread:burc:{ sockread -f %burc if $regex(%burc,/&nbsp;(.+)</td>/i) && $len($regml(1)) > 80 { msg %burchn [[ %lnk fali yorumu ]] msg %burchn $gettok($gettok($gettok(%burc,2,59),1,60),1-2,46) msg %burchn $gettok($gettok($gettok(%burc,2,59),1,60),3-4,46) msg %burchn $gettok($gettok($gettok(%burc,2,59),1,60),5-6,46) msg %burchn $gettok($gettok($gettok(%burc,2,59),1,60),7-8,46) msg %burchn $gettok($gettok($gettok(%burc,2,59),1,60),9-10,46) } }

tsk bu kisim ile calisti. ama !burc akrep yazmayinca burclari yazin diye yukardaki bölümdeki msj gelmiyor.

SeN BeNiM YiLDiZ KaYaRKeN TuTTuGuM DiLeGiM DeGiL, eZaN oKuRKeN eTTiGiM DuaMSiN!!!

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver