Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 16:35   #4
manikdepresif Doğrulanmış Üye
~ mIRC Coder ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mac skorlari kodu !maclar

ZaLiM1979 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tbr'ler güzel calisam. tff.org'dan verileri cekseydi daha güzel olmazmiydi? :-)

Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;
Dedigin yapilabilir mi bilmiyorum ama sana sunu soylemek istiyorum.
Haftanin maclari bazen skorsuz olarak gosteriyor o yuzden bu site uzerinden yaptim komutu uygulayan kisinin mac skorlarini kacirmamasi icin;
Skorsuz derken sadece eslesmeleri gosteriyor hafta gectigi icin asagiya ornek birakiyorum.
-
[16:09:43] <jeun> 1-) ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - KOCAELİSPOR
[16:09:44] <jeun> 2-) İKAS EYÜPSPOR - NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ
[16:09:45] <jeun> 3-) CORENDON ALANYASPOR - RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ
[16:09:45] <jeun> 4-) TÜMOSAN KONYASPOR - GALATASARAY A.Ş.
[16:09:46] <jeun> 5-) ZECORNER KAYSERİSPOR - HESAP.COM ANTALYASPOR
[16:09:47] <jeun> 6-) GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
[16:09:48] <jeun> 7-) MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK - SAMSUNSPOR A.Ş.
[16:09:49] <jeun> 8-) BEŞİKTAŞ A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş.
[16:09:50] <jeun> 9-) FENERBAHÇE A.Ş. - KASIMPAŞA A.Ş.
-
Bu sekilde yeni hafta maclarini gormen icin asagiya yazdigim kodu birakiyorum. Fakat !haftamac olarak calisiyor. Bir onceki kod !maclar olarak calisiyordu sen onu akilda kalmasi icin iki komutu nasil duzenleyeceksen duzenle bize de soyle ki biz de oyle yapariz belki komutlari benim kafam basmiyor bu !komut islerine uygun ad veremiyorum. Skorsuz hafta maclari asagidan basliyor, sitede skorsuz olarak gosterdiginden skorsuz olarak yaziyorum ileriki zamanlarda kodla ilgili degisiklik yapip skorlarini da ekleyecegim.
[!haftamaclar kodu]
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#sohbet,#radyo,#benimmekan,#felsefe,#mirchelp,#mobile: { if $regex($1,/[!.]haftama[cçÇ]/i) { if %haftamacchan { return } set -eu30 %haftamacchan $chan | haftamaclar } } on *:input:#sohbet,#radyo,#benimmekan,#felsefe,#mirchelp,#mobile: { if $regex($1,/[!.]haftama[cçÇ]/i) { set -eu30 %haftamacchan $chan | haftamaclar } } alias haftamaclar { var %rand = $rand(1,999) | sockopen $+(haftamac,%rand) qbilisim.net 80 | sockmark $+(haftamac,%rand) https://
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
on *:sockopen:haftamac*:{ var %komut = sockwrite -n $sockname %komut GET $+(/ssl.php?web=,$sock($sockname).mark) HTTP/1.1 %komut Host: $sock($sockname).addr %komut User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/110.0.0.0 Safari/537.36 %komut $crlf } on *:sockread:haftamac*:{ var %haftamac | sockread %haftamac if *<span id=*dtlHaftaninMaclari_ctl*_Label2*>*</span>* iswm %haftamac { if $regex(%haftamac,/<span id=(.+)dtlHaftaninMaclari_ctl(.+)_Label2(.+)>(.+)<\/span>/i) { set -eu3 %haftamac-label2 $regml(4) } } if *<span id=*dtlHaftaninMaclari_ctl*_Label10*>*</span>* iswm %haftamac { if $regex(%haftamac,/<span id=(.+)dtlHaftaninMaclari_ctl(.+)_Label10(.+)>(.+)<\/span>/i) { set -eu3 %haftamac-label10 $regml(4) inc -eu3 %haftamac-timer-value } .timer 1 %haftamac-timer-value msg %haftamacchan %haftamac-timer-value $+ -) %haftamac-label2 - %haftamac-label10 } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver