Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2026, 22:01   #11
Violent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir Veda Vakti

Herkese Merhabalar,
Bugün sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı. Bu süreçte yanımda olan herkeslere çok teşekkür ederim. Bilenler bilir ben daha önce kanser oldum o dönemde forumu kaç sene bırakmıştım sessiz sedasız gitmiştim. Bu sefer de öyle yapacaktım ama yıllardır tanıdığım arkadaşlarım müsade etmediler iyiki de etmediler belki de bu dua zinciri tüm döngüye kırdı , hiç tanımadığım insanların bile yanındayım bile yazmaları beni çok mutlu etti.
Çok ama çok tşk ederim.

Atladiğim birileri varsa af ola bugün çok yoğun bir gün geçirdim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @M @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İyiki varsınız kalbi güzel insanlar 🙏

15
1
1
Ayışığı, Beatrice, NarÇiçeği ve 14 kişi daha bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver