Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2026, 15:32   #47
Violent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir Veda Vakti

Roger Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin adına gerçekten çok mutlu oldum.
Empati kurmak yerine, yaşayan bilir görüşündeyim her zaman. Seni anlıyorum demeyeceğim, çünkü o hislerini zaten biliyorum. O ızdıraplı 15 günü de bilirim; kolay değil, hiç değil…
Umarım hayatın boyunca bir daha nüks etmez. Tekrardan geçmiş olsun. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rabb'im kimselere yaşatmasın 🙏 çok tşk ederim.

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaaa 😍
Bu sabah duyduğum en güzel haber bu
O kadar çok sevindim ki anlatamam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]🌸
Tümmm dualarımız seninle tüm kalbimizle senin yanındayız
Çok seviyorum seni🤍
Bu mübarek ayın hürmetine Rabbim tüm şifa bekleyen kullarına da yardım etsin🤲🏻

Sağol kuzum ❤️ Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah 🙏

version84 Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim 🙏

NarÇiçeği Nickli Üyeden Alıntı
Canım ablam benim.. Zor günleri geride bırakmana çok sevindim.. Güçlü kalbin her zaman kazansın sağlıkla huzurla nice güzel günlere hep birlikte seni çok seviyorumm

Güzel kardeşim teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah musmutlu günlerimiz olsun 🥰

beston Nickli Üyeden Alıntı
Geçmişte benim gibi bir den bırakmanı bilmeyenler mutlaka vardır şimdi bunu hep beraber öğrenmiş olduk..

Tekrar tekrar çook geçmiş olsun violent hnm..

Yeniden doğmuş gibi musmutlu bir hayatınız olsun.. 🌹

Cok tşk ederim 🙏 Amin hep birlikte inşallah güzel günlerimiz olsun.

Not Nickli Üyeden Alıntı
herşey gelip, geçici, sen iyi ol her daim ... Bi yine ara ara buralardayız benden yana helal olsun, sende helal et canım.

Sağlık problemine, Allah'ım şifa versin... tez zamanda eskisi gibi aramızda olursun 🙏
umarım daha iyi olursun, Dualarım seninle kuzum seviliyorsun unutma ...

Canım sen burdamiydin seni gördüğüme çok mutlu oldum. Lütfen arada geldiğinde ses et. Bende seni seviyorum. ❤️

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Çok çok sevindim.. Çok daha güzel günlerin olacak inşallah canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne zaman konuşmak istersen buralardayım, yanındayım.. İyi ol her zaman lütfen

Sağol canım benim sürekli yazdın bana desteğin için teşekkür ederim. 🥰

2
1
NarÇiçeği, Hesna, beston bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver