Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2006, 01:06   #3
hitman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Alman Maliye Bakani Theo Waigel, üç arkadasi ile, havaalaninda "VIP salonuna" gitti. Görevli:
- Giremezsiniz.
- Beni tanimadiniz mi?
- Tanidim... Maliye Bakanimizsiniz.
- Öyleyse?
- VIP`ye yalniz siz girebilirsiniz... Inisiyatif kullanip, bir arkadasinizi daha salona alabilirim... Ama... Üç arkadasinizla... Imkânsiz.
Maliye Bakani kizdi, döndü, gitti. VIP görevlisinin de "kilina bile dokunan olmadi."

Möllemann Möllemann, Ekonomi Bakani iken, bir firmaya, "kayinbiraderi için tavsiye mektubu" yazmisti. Almanya bir anda ayaga kalkti. "Tepkinin nedeni" suydu:
- Özel bir konu için, Ekonomi Bakanligi antetli kagit ve zarfi nasil kullanirsin?

Susanne Rahard-Vahldieck Alman Hiristiyan Demokrat Parti Milletvekili Bayan

Susanne Rahard-Vahldieck, bir kokteyl dönüsü, bir araca çarpti. Hasar önemsizdi ama... Bayan Milletvekili "1.7 oaninda alkollü" çikmisti. "Olay" mahkemeye intikal etti. Ayni zamanda "ünlü bir avukat" olan Susanne Rahard-Vahldieck mahkemede dedi ki:
- Özür diliyorum... Bunu bir müvekkilim yapsaydi, boynunu koparirdim.
Karar: - Üç bin mark ceza.

Adam Schwatzer

Adam Schwatzer, Federal Imar Bakani idi. Bir gün "kiracisina" mektup yazdi:
- Ev bana lazim... Çikarsaniz memnun olurum.
Mektup "basina sizdi." Ve Alman kamuoyu, "basarili Imar Bakani`na" ates püskürdü:
Kiraciniza mektup yazarken, "Bakanligin antetli kagidini" kullanmaya ne hakkiniz var ?

Rolf Kruse Hamburg Eyalet Parlamentosu Baskan Vekili Rolf Kruse, "içkili olarak araç kullanirken" polise yakalandi. Polis: 1.8 derece alkollüsünüz.
Rolf Kruse:
- Beni tanidiniz mi?
- Tabii efendim... Siz bu eyaletin en saygin insanlarindan birisiniz.
- O halde?
- Özür dilerim ama... Suçlusunuz.
Sonuç : Milletvekilinin ehliyetine "bir yil el konuldu." Yedi bin bes yüz mark da ceza yazildi.

Lothar Spart

Lothar Spart, Sosyal Demokratlarin güçlü ismiydi. Baden Württemberg Eyalet Basbakani iken... "Çocukluk arkadasinin yati ile" Akdeniz`de tatile çikinca... Halk "Basbakan`in bu davranisi yanlis" dedi. Lothar Spart "hatasini" kabul etti. Basbakanliktan ayrildi.

Bu hikayeler aslında olması gerekenlerin ve gereğinin yapıldığı hikayeler!
ama ülkemizde böyle hadiseler her zaman olduğu için bana Y.U.H'luk biri durum gibi geldi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan