Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2006, 02:29   #6
Hercules
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

2004 Ağustos ayının son haftasıydı... Yine bir düğünü bitirmiş evimize gidiyorduk. (Piyanistimya o bakımdan:p) Aynı mahallede oturduğumuz iş arkadaşımla evimizin oraya geldik, annemlerde balkondalarmış evin ordan geçerken muhabbet etmeye başladık annemde yanımıza geldi. Annem benden bir tane sigara istedi sonra çıkardım bütün paketi verdim, bir tane yeter dedi "al içmiycem sigara artık" dedim o günden beri 1 tane dahi içmedim. Bu iş iradede bitiyor ne olursa olsun kendi içinde onu öldürdükten sonra bırakmak zor olmuyor. Gerçi irade bir yana benim bırakmamda etkili olan birkaç sebep var ki bunlardan bir tanesi bizim mahallede bir dedenin sigaradan ilk önce ayaklarının bilekten kesilmesi daha sonra diz üstünden kesilmesi ve daha sonra o dedenin vefat etmesi. Aynı şekilde 1995 yılında babamın babasını yani dedemide sigara ve içkiden kaybetmiş olmamız vs. vs. vs. bunlar sürüyor gidiyor.
Ama şu an hem maddi hem manevi açıdan çok rahatım, herkezi sigarayı bırakmaya davet ediyorum !
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan