Yanıt: .,?!..
Merhaba; TuğseM
IRCFORUMLARI.NET bünyesinde görev alırken işini en iyi yapanlardan biriydin. Bunun yanı sıra normal kullanıcıykende yorumlarınla cvp larınla değer verdiğin sayılı insanlardan birisin. Yaklaşık 9 aylık bir geçmişin var ve bir o kadarda emeğin var. Bugüne kadar harcadığın zaman zarfında paylaştığın her cümle için tşk ediyorum. Umarım bundan sonraki planlarında her zaman başarılı olur ve dakdir edilirsin. Hangi sebeplerden dolayı ayrıldığını bilemiyorum ama senin için doğru olanın bu olduğuna şüphem yok. Bu arada veda yazında adımın olmamasına darılmadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Real ve Sanal hayatında herşeyin günlnce olması dileklerimle.. "Büyüklük odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, seni yoldan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen burada direneceksin. Önünde sonsuz engeller yığılacaktır. Kendini büyük değil, küçük, araçsız hiç telakki edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere güleceksin." M. Kemal ATATÜRK |