|
BoSs Nickli Üyeden Alıntı
|
Salmıyoruz var mı? Hadi çık Neyse tuğsem'cim biliyorsun zati konuştuklarımızı Kendine çok cici bak
|
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)Sağol Sen de cici bak kendine;oki
|
SameTs Nickli Üyeden Alıntı
|
Foruma geldiğimden beri forum için yararlı olan tek bayan olarak gördüm.
|
|
SameTs Nickli Üyeden Alıntı
|
Forum için büyük kayıpmı olur yoksa olmazmı bilemem. Hayatınız boyunca basarılar ve mutluluklar dilerim. |
Teşekkür ederim.Bazı şeylerin görülmesine cidden çok sevindim.Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler.
|
SezGIn Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba; TuğseM
IRCFORUMLARI.NET bünyesinde görev alırken işini en iyi yapanlardan biriydin. Bunun yanı sıra normal kullanıcıykende yorumlarınla cvp larınla değer verdiğin sayılı insanlardan birisin. Yaklaşık 9 aylık bir geçmişin var ve bir o kadarda emeğin var. Bugüne kadar harcadığın zaman zarfında paylaştığın her cümle için tşk ediyorum. Umarım bundan sonraki planlarında her zaman başarılı olur ve dakdir edilirsin. Hangi sebeplerden dolayı ayrıldığını bilemiyorum ama senin için doğru olanın bu olduğuna şüphem yok. Bu arada veda yazında adımın olmamasına darılmadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Real ve Sanal hayatında herşeyin günlnce olması dileklerimle..
|
Ben de seni hep takdir etmişimdir.Duygulandırdınız beni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıca yardımlarınız,paylaşımlarınız,herşey için ayrı ayrı teşekkürler.Adın olmasına gerek var mı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.sen de dahilsin tabi ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bişeyler katabildiğimi sizden duymak çok hoş gerçekten.Güzelliklerle anılabiliyorsam ne mutlu.Senin de herşey gönlünce olsun.