| iRC.FoRuMLaRi.Net ( #Sohbet KanaLı )
<HipHop> Arkadaşlar buraya susmayamı geliyorsunuz ?
<`Leke> Hyr
<`Leke> Okey Oynucaktık taslar yok
<HipHop> Diyelimki bir arkadaş bir sorunu var vede online buradan yardım almak istiyor.
<ReMeMBeR> `Leke op takilerede op yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<HipHop> Siz konuşmayınca kişi nasıl yardım alsın.
<`Leke> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
<`Leke> HipHop
<`Leke> ./server info
<`Leke> yaparak yardim alabilirsin
<`Leke> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* HipHop has quit IRC (2 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. src="images/smilies/s1.gif" border="0" alt="" title=":)" class="inlineimg" />))))))
<ArAnAnAdAm> hahahahaa
<`Leke> :P
<ArAnAnAdAm> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<`Leke> Komik LOglara atim mi :P
* HipHop has joined #Sohbet
<ArAnAnAdAm> at Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<HipHop> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<`Leke> hiphop aLdınmı ?
<`Leke> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))))))))
<ArAnAnAdAm> zuhahaha
<HipHop> ewet :PpP
<ArAnAnAdAm> at valla
<`Leke> Foruma yaziom .)))
<HipHop> gece gece kafamı kaldı insanda ya
<ReMeMBeR> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |