Yanıt: "IRCForumları'nı azrail bastı." Kaçıınnnnn !!!
Azrail: Hişştt hazır ol birazdan benimle geleceksin. HITMAN : Ya ama benim cenazem senin için mesai abi. Zaten çok çalışıyorsun bir de benimle uğraşıp mesaiye kalma boşver. HITMAN : Abi onu bunu bırak olan bana oldu. Karambole gittim!
Azrail: Boşver bu yolla buraya gelen ilk kişi değilsin, son da olmazsın büyük ihtimalle. Hadi sana kolay gelsin ben kaçar.. A : Azrail A: hadi kalk gidiyoruz HITMAN : dur be olum gormuyonmu isimiz var
A: yaaa HITMAN : abi kusura bakmaya ben seni sey zannetim
A: ne abisi lan HITMAN : pardon abi yani sey azrail
A: bilip bilmeden konusma bi daha HITMAN : tamam abi yani azrail abi... ayakta kaldin abi buyur otur
A: oturmiyim seni almaya geldim hadi gidiyoruz HITMAN : nereye abi
A: malum yere vaden dolmus senin HITMAN : tamam abi gelirimde su sardigimi icyimde ole gidelim
A: oldu bi firt ta ben cekeyim istersen HITMAN : nedemek abi köpegin olsun
A: lan bana abi deme demedimmi HITMAN : tamam abi yani sey azrail
A: fazla uzadi bu is hadi düs önume HITMAN : napalim bu macera bukadarmis hadi gidelim abii A: abinin ... Azrail: Seni kim şımarttı böyle yavrucuum? TuğseM : SaNanE:d NapçaN? TuğseM : Senden önce onu halletçem. EreN ( Olaya atlar ) : Ne bİçİm koNuşuYosUn Öyle haLLetmek fLn. Pis argO iNsanI Hem Bak şİmDi faRkeTTim, SeNin posT miKTarıN benDen çoK aaZZ. Bu DuRumDa haYaTTa
sEniN Dedİİni yapmam:d HaTTa sen BeniM deDiimi yaP
Azrail:Elimizde kalmadı kusura bakmayınız. Aa dur bak aklıma ne geldi.. Sen ne kadar hızlı yazıyorsun öyle, 10 parmak var mı senin? EreN : Yok aMa yaKın Bişi:d
Azrail: Hıı.. Sen gözlerin kapalı da yazabilirsin o zaman, baksana şu profesyonelliğe. EreN : Ehuehe:d yaZaRım
Azrail: Vallaha görmeden inanmam. Hadi yaz bakiim.:saf: EreN : Al BaK YaZıy...
Azrail: Keşke biri buna ''Kefenin cebi yok, dolayısıyla o postları gittiğin yere götüremeyeceksin.'' diye nasihatte bulunsaymış. Neyse bazı şeyler de acı tecrübelerle anlaşılır canııımm.. |