Yanıt: "IRCForumları'nı azrail bastı." Kaçıınnnnn !!!
Azrail> ben geldiim TuGseM> hick!! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Azrail> aloo.. allaam bu bayan beni görünce korkudan öldü.. ruhunu gerekli yere yollayamadım.. kalacak arada sen bi melek filan yollada halledelim şu işi Azrail> hani yıllar önce forumdan banladığın bir genç wardı Whalberg> ee noldu adam mı oldu Azrail> yok öldü o.. 3 yıl öncede azrail oldu Whalberg> eşhedu.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Azrail> Merhaba, ben Azrail, almaya geldim HITMAN> Neyi ? Azrail> Canını HITMAN> Ne camı, salondakileri mi ? Azrail> Cam değil can can HITMAN> Sana koyan fanta amcan .. Zuhauhauah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Azrail> Tühh ya, nasıl yedim bunu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
HITMAN> Yürrü, ense traşını görelim, başka zamana alırsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Azrail> Rezil olduk iyi mi
-------- Azrail> Şu ibnetoru uykusunda öldüreyim bari .. hihihi .. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .. Answer> Kendini akıllı sanıon dimi laaann .. kaçma laaaann .. gel laaan burayaaaa m.k ibnası seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Bin cihana değişmem Şu öksüz Türk'lüğümü... |