Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2006, 19:09   #1
Çevrimdışı
kont_dracula
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyazperdenin en sinir bozucu karakteri




“Yıldız Savaşları-Star Wars” serisinden “Jar Jar Binks”, sinema tarihinin “en sinir bozucu” film karakteri seçildi.İngiliz sinema sitesi “Love Film”in 5 bin izleyicinin oylamaya katıldığı “Sinema Tarihinin En Sinir Bozucu Film Karakterleri” anketinde “Jar Jar Binks” uzak ara birinci oldu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
</B>


Oy kullananların büyük çoğunluğu, filmde, Qui-Gon Jinn ve Obi-Wan Kenobi'nin müttefiki ve arkadaşı olan, eşek ve balık karışımı yüzü, deveye benzeyen bacakları bulunan karaktere oy verdi.
Yapımda, “her şeye karışması” ve “sakarlığıyla” tanınan Jar Jar Binks, İngilizce'nin değişik bir lehçesini konuşmasıyla da dikkat çekiyor. Oyuncu Ahmet Best'in bilgisayar hareketleriyle hayat verdiği ve seslendirdiği Jar Jar Binks, uzun zamanlı olarak tamamen bilgisayar tarafından canlandırılan ilk film karakteri unvanını taşıyor.
Sinemada bilgisayar efektleri konusunda öncü olan ve “Yıldız Savaşları” serisinin yönetmenliğini üstlenen George Lucas'ın sahibi olduğu “Industrial Light and Magic” isimli firma tarafından üretilen Binks, bilgisayar harikası olmasına rağmen seyirciden sempati toplayamıyor.

DÖRT NİKAH, BİR CENAZE

Ankette, Hugh Grant ile Andie MacDowell'ın başrolünü üstlendiği ”Dört Nikah, Bir Cenaze-Four Weddings and A Funeral” filmindeki ”Carrie” karakteri ikinci oldu.
Filmde, MacDowell'ın canlandırdığı “Carrie” de sempati sınavında seyirciden “geçer not” alamadı.
Ankette Rowan Atkinson'ın canlandırdığı “Mr. Bean” karakteri üçüncü, Jim Carrey'in hayat verdiği “hayvan dedektifi” Ace Ventura dördüncü, Ben Stiller'ın “Dodgeball” filminde canlandırdığı “White Goodman” karakteri de beşinci oldu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet