Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2006, 07:22   #3
NewYork
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Keyloggerden Korunmak

merak etme ben website'sine koydugum ufak bir kodla registry ayarlariyla oynarak istedigim seyi yaptirabilirim activeX veya HTA ile
HKEY_CURRENT_CONFIG
HKEY_CLASSES_ROOT

en iyisi siz RegSeeker programini indirip registry'inizi optimize yapin, artik lammer usulu keyloger donemi bitti 15 sene once populerdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Artik brute force, md5 forcer gibi programlarinda islevi bitti Shadow modulleri var her kirilan sifrenin yedek sifresini cagiriyor ama msdos,registry,shell, XSS gibi hack kaynaklari populerler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bir sistemi kirmak istiyorsan o sistemin nasil isledigini ogreniceksin

ha bide konuyla alakasiz
yav insanlar CWDoktoray (Gokhan'in) siirlerini neden imzalarinda kendilerine gore degisim yaparak kullanirlar anlamiyorum enteresan

bir arkadas daha vardi selcuk diye sehvetle dogan topraga doner gunahla dogan bana doner diye bir lafini kullaniyordu. enteresan gizem insanlarda bir ozenti duygusu yaratiyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan