Nedir Bu Sanalinfaz'ın Hali
·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Sendemi Hacker Oldun : o ne lem : hacker nedir ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Msnye Bakıyorum Adresin Gözükmüyo : he ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Bi Aşağı Bi Yukarı Kayıyor ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Hacker Hasan Abi : ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Yapma : efendim ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Zaten Tüm Hackerlar Beni BUluo : euheuheuh : la bı kah get : ne hacker'i : : hacker'de ne oliyr.. : elle tutuluyormu : ) ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Bisküvi Markası Abi : valla : tamam o zaman : 2 çay söyle bende bi hacker alıyım gelıyorum ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: İçi Kremalı : seuheshuesuhes : hasssssssss ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Ülker Çıkarmış ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Bir Hacker Alana Yanında Bedava Bişiler Veriyolarmış : ülker'in başka işi yok zaten senin için hacker pisküvi cıkarmıs : yok canım daha neler : ) : mesela ben şimdi bi hacker alsam : yanındada seni istesem : verirlermi : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Cıx : neden ki : : ) ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Benim Gibisini Googlede Bile Bulamazsın Ondan )) : he essah mi diyin : örnek ver bana : neden senin gibisini google'de bulamıyorum şimdi ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Türümün Tek Örneğiyim ) : demaa ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Arama Motorlarına Kayıt Ettirmedim Kendimi ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Şimdi Kızlar Girer Googleye Msn Adresimi Falan BUlurlar Onunlamı Uğraşacam : humm : ) ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Zaten Yolda Bile Zor Yürüyorum : bak şimdi çok üzüldüm : benim adımı ver sen gerisine karışma : ) ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Arkamdan SanaLinfaz SanaLinfaz 1 İmza Diye Bğırıyolar ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Hadi Be Sende : yuhh : D : olurda bu kadar'mı olur ya : ) : ehueeuhhue ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Senin arkandan Ancak Cafeci 1 Çay Getir Diye Bağırırlar : bide arkandan bagırıyolar .. : karsından gelenler bağırmıyor mu? ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Yüzüme Bakmaya Kıyamıyolar Karizmamdan Dolayı : bizim cafe'mizde çay uygulaması yokdur : D : hahahahahahaha : ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Yüzüme Bakmaya Kıyamıyolar Karizmamdan Dolayı : kop kop kop : P ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: ))) : |