Yanıt: Nedir Bu Sanalinfaz'ın Hali
hade len sende teneke : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: İnanmazsan İnanma Abi ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Ben Foruma Bile Üye Olduktan Sonra Bayan Kullanıcılarda Çoğalma Var ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: : : ) : evet var'da ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Bakıyolar Ben Ordayım Hemen Dalıyolar )))) : bunlar'ın bir çoğunu ben getirdim : ) : gelene değil getirene bak : D : ehueuheu ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Benim Sayemde İşte : neyse kapatalım bu kız konusunu canım fazlasıyla yandı kızlar'dan : ) : sen su hack ısını bana bı anlat hele : ) : kakaolumu , kremalımı neylı bu piskuvi : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Ya Abi Ciddi Sölim ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Benim Sitem Var Tamammı : senin siten var tamam : yok demedım ki : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Bu Danalarda Çekemiyo Siteye Falan Yazı Yazıyolar Yok İşte Hacklices Falan : vay terbiyesizler : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: 2000 Yılından Beri Hacklicekler : neden butun hacker'ler seni buluyor peki ? : : D : D : ehueuhehu ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Bu Hackerlar Bayan : 6 senedir hala hack'leyemedılermı : hemde bayan : D : vay anasını : banada yolla sen şu hackerler'i : D : benide hacklesinler : ) ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Ben Yüz Vermeyince Yok Benimle Çıkmazsan HAckleriz Falan ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Zaten Abi Başa Çıkamıyorum ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Sana Yollarım Artık : tamam sen yolla gelsin : kremalı olsun ama ben kakaolu sevmem : p ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Şansına ne Çıkarsa ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Umduğunu Değil Bulduğunu Yiceksin ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: ) : yok ya : ) : ben umdugumu yemek istiyorum , buldugumu ne yapayım : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Şansına G.yde Çıkabilir L.zde Çıkabilir Hangisi Çıkarsa ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: : ohaaaaaaaa : D : ya sana cıkanlar'da g.y yada l.z'se ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Yok Abi Benimkiler Sarışın Esmer Kumral Hackerlar : nerden biliyon kız olduklarını : D biz kızız deyıp senı keklemedıklerı ne malum : D : yoksa neden bu kadar kız seni bulsun var bu işte bi bit yenigi : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Kamera Açıyolar Falan Yok İşte Benimle Çık Yoksa Hacklerim : inanmam : ) ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: İnanma Zaten Sallıyorum))))))) : caps olması lazım , insan bunları print screen'den ceker atar foruma .. : sende bizi keklıyorsun ıyı valla : D : sana burdan bı korum görürsün dengesiz pekemen seni : D ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Abi Yok 2 Dakka Hayal Gücümü Sınadım ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Amma Hayal Kurdum Aq : hahahahaha ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: Düşünsene Harbiden Kızlar Arkamdan sanalinfaz İmza Diye Bağırıyolarmış )) : sana namık kemal'i onerrım onun bi sözü var : D : hahahahaha : hayal işte : D : zuhahahahahahaha ·$4 [SanaLinfaz] ·$6SöyLe Yar Senin İçin Daha Kaç KaLp Kırayım !!!: : ya bi kah git burdan : D : kendini pop star falan mı zannedıyorsun sen : D |