Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2006, 10:33   #1
AsiLmavi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Radyo TCL'le Eklenti.(!istek,!yes,!no)

Arkadaşlar Radyonuzda İstekleri Alıyosunuz peki O İstek Parca Yok ise?
O Halde Aşağıdaki 3 Tane Tcl işinize Yarayacaktır.
NOT: İlk TCL Ask_Harfleri Tarafından verilmişti. Diğer 2 TCL yi kendim editledim. kodlaması bana ait değildir.

Alıntı:
#gerekli bindler
bind pub - !istek istek
bind evnt - init-server baglan_yap

proc baglan_yap {type} {
global inick ipass

putserv "OPER $inick $ipass"
putserv "WALLOPS
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
asari ile Login Oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"
}

proc istek {n u h c a} {
global gnick
set gnick $n
set kanal [lindex $a ]
putserv "PRIVMSG #DJ 4İstek İsteyen Nick 2$gnick4 İsteği:2 $kanal"
putserv "PRIVMSG #Radyo : 2$gnick 4Lütfen bekleyiniz.İsteginizi Kontrol Ediyorum."
}

Bu !istek TCL'si

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#gerekli bindler bind pub - !yes yes bind evnt - init-server baglan_yap proc baglan_yap {type} { global inick ipass putserv "OPER $inick $ipass" putserv "WALLOPS :Basari ile Login Oldum :)" } proc yes {n u h c a} { global gnick set gnick $n set kanal [lindex $a ] putserv "PRIVMSG #Radyo 2$kanal : 4İsteğiniz Arşivimizde Mevcut.Kısa Süre İçinde İsteginiz yayınlanacaktır." }

Bu !yes TCL si

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#gerekli bindler bind pub - !no no bind evnt - init-server baglan_yap proc baglan_yap {type} { global inick ipass putserv "OPER $inick $ipass" putserv "WALLOPS :Basari ile Login Oldum :)" } proc no {n u h c a} { global gnick set gnick $n set kanal [lindex $a ] putserv "PRIVMSG #Radyo 2$kanal : 4Üzgünüm,İsteğiniz Arşivimizde Bulunmamaktadır..Başka Bir İstekte Bulunabilirsiniz." }

Bu !no TCL'si

NOT:Son iki TCL !yes nick , !no nick Şeklinde Çalışıyor. Yani #dj Kanalında Dj niz !yes nick !no nick Şeklinde Kontrol Edebilir. Denedim Calışıyor. Örnegi Aşağıda

««( Xion )»» !istek Sezen Aksu Ham Yapar Bu ziLLiLer
««( Radyo_Bot )»» Xion İsteğinizi Kontrol Ediyorum.Lütfen bekleyiniz.
««( Radyo_Bot )»» Xion : Üzgünüm,İsteğiniz Arşivimizde Bulunmamaktadır..Başka Bir İstekte Bulunabilirsiniz.

Güle Güle Kullanın

Konu AsiLmavi tarafından (12 Temmuz 2006 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan