Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2005, 23:44   #18
Son Mohikan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Arkadaşlar sağolun gayet yardımcı oldunuz...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Memphisto ve Commander arkadaşlar bazı şeyleri biliyorum az çok ve mirc in yardım dosyalarından çözmeye çalışıyorum...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerçi orada üstün körü anlatılmış... Bir de ingilizce olmayınca çözmek zor oluyor... $right ve $left i biliyordum da kelime belli bir kelime değildi... Sağında ki ve solundaki kelimeler değişken o bakımdan ne kadar karakter çıkartmam gerektiğini bilemedim ama sanırım commander ın dı orada anlattığı örnekte karakter sayısı yerine hangi kelimeden önce kesilmesini istiyorsam o kelimeyi yazınca oluyormuş... Bu bana yeterli... Gecenin bu vaktinde beni aydınlattığınız için teşekkür ederim... Commander dostum lütfen sende sitem etme...
O kısmı tam olarak anlamadığım için yanlış olduğunu düşündüm... Açıklayınca anladım... İstediğimde buydu... Zaten önceki mesajımda demiştim ki sadece kodu vermeyip bir de açıklarsanız sevinirim demiştim... Sonradan açıklayınca anladım ki $strip i kullanırken hiçbirşeye gerek yok... Sadece kelimeyi ver yeter o renkleri kırpsın...
Teşekkür ettim hepinize... Hayırlı geceler...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan