Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2006, 23:21   #7
Çevrimdışı
MeGaBytE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Otomatik ßan Açma ..




el33t Nickli Üyeden Alıntı
Ne yapman gerektiğini ve kodun nasıl çalıştığını adım adım anlattım. Yazdığım kodları saklamadığım için yukardaki kodu tekrar alıp -ki ordan kodu almayı bildiğini varsayıyorum, mouseunla yeşil ve italik olan yeri kopyalayıp CTRL+C kombinasyonuyla ya da mouse sağ tuşuna tıklayıp Kopyala'yı seçerek kopyalıyorsun- mIRC'de Remote bölümüne -ki mIRC'yi ve Remote'u bildiğini varsayıyorum, mIRC insanların sohbet etmek için kullandığı Khaled-Mardam Bey tarafından geliştirilen ve şu an 6.17 versionunu kullandığımız bir programdır, Remote ise mIRC açıldığında ALT ve R tuşlarına bastığında karşına gelen yere denir, eğer ALT ve R tuşlarına nasıl aynı anda basacağını bilmiyorsan File yazan yerin altındaki toolbar'dan (burda çeşitli şekiller var) soldan 5. icona tıkladığında Scripts Editor açılır ve ordan Remote tabına tıklaman gerekir.- kopyaladığım kodu yapıştırdığımda -ki yapıştırmayı bildiğini varsayıyorum, bunu CTRL+V tuşuna basarak yapabilirsin ya da mouseunun sağ tuşuna tıklayıp Yapıştır'a tıkladığında önceden kopyaladığın kodu mIRC'de Remote bölümüne yapıştırmış olursun- OK tuşuna bastıktan sonra kodu normal şartlar altında remote'a koymuş ve yüklemiş oldum. Kodun çalışması için remoteların açık olması gerekmektedir -ki bunu bildiğini varsayıyorum, /remote on yazarak remoteların açılır-.

Yukarda söylediklerimi yaptığında kodun bende olduğu gibi sende de sorunsuz çalışması gerekir ama yukardaki adımlardan birini yapmıyorsan sorun çıkar. /checkibl komutunun çalışmamasının da bir kaç nedeni olabilir. Bunlardan bazıları:
i) kodların hepsini remote'a koymamışsındır
ii) remote'a koymuşsundur fakat üstündeki ya da altındaki kodlarının her hangi birinde bracket eksikliği yani { } eksikliği vardır.
iii) başka bir on op eventi benim yazdığım koddaki on op eventini engelliyordur

Umarım sorunun üstesinden kendin gelebilirsin.



Usta Güzel hoşta Tüm BanLari Açıyor ya Dediğin Gibi GünceLLiyor ve 10 dk sonra tüm banLari açıyor 15 dksi geçmiş olanLari deiL.. Acaba Nerede Bir Sorun war yardimci olursan Sewinirim el33t ;huh

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet