Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2006, 22:09   #3
AnsweR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Efsane Fizik Hocası Dehşet Neşet

bu adam benim hocaydı.. bizim derse giriyordu.. ve birgün gazetede bunu görünce şok oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

neşet dündar.. okulumuzun fizik bölüm başkanıydı.. çok felaket pis fenerli.. japon askeri tipli.

Birgün derste (fener yenilmişti) bende bilmiyordum bunun fenerli olduüğunu GS'li kim var dedi, sazan gibi kaldırdım dolayısıyla diğer arkadaşlar kaldırmadı..

Gel bakalım cimbomlu görelim marifetini dedi. Olayın farkına geç vardım tabi, bir soru sordu belim büküldü. Neyse soruyu yaptık, sonuç 3 değil 4 olacak dedi. Hocam bir farkın lafı mı olur dedim.

'' Averaj '' ile şampiyon olma ihtimalin var dedi. Otur '' 0 ''.

Sonra ben ona sövdüğüm için akraba olmuştuk

kulakları çınlasın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
Dehşet'in bir de, kendinden 1 saniye sonra gelenlerden dahi geç kağıdı istemek gibi katı bi prensibi varmış. O lisesinin müdür yardımcısı da sertliğiyle efsaneleşmiş bi hocaymış. Geç kağıdı almak için gidenler genelde sopa yiyip çıkarmış. Bir gün bi öğrenci Dehşet Neşet'in dersine geç kalmış. Sınıfın bulunduğu koridora girince Dehşet'in sınıfa doğru geldiğini görmüş.
Hemen koşmaya başlamış.Bi bakmış Neşet Hoca da depar atıyor. Yarışı Dehşet kazanmış ve "Git geç kağıdı al!" demiş.
Bu efsaneyi
Egemen Seven gönderdi. Sağolsun, varolsun

aynısını 3 kere yaşadım

Konu AnsweR tarafından (26 Ağustos 2006 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan