Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2005, 17:48   #4
MephisTo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

goXXip o kod birine whois çektiğinde kanallarını kaydediyor önce, ondan sonra tamdeop yazdığında o kişinin olduğu tüm kanallara sırayla samode uygulayarak opunu alıyor. Önce whois çekmen lazım tabi o kişiye.

Senin dediğin kodu yazayım;

;names rawları 2 tanedir. 353. de kanaldaki nickler çıkar. 366. names listesi
;sonu yazar. 353. raw kanalda çok kişi varsa 1den çok kez tekrarlanabilir,
;bu yüzden nickleri kaydederken addtok kullanmamız gerekecek.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 353:*:{ ;haltdef isteğe göre değişir. Eğer nickler çıksın dersen yazarsın, ama nickler ;çıkmasın sadece işlem yapsın dersen haltdef kullanabilirsin. haltdef var %x = 1 var %toplam $numtok($4-,32) while %x <= %toplam { if $chr(64) isin $gettok($4-,%x,32) { set %nickler $addtok(%nickler,$gettok($4-,%x,32),32) inc %x } } } alias tamdeop { var %x = 1 var %toplam = $numtok(%nickler,32) while %x <= %toplam { samode $1 -o $remove($gettok(%nickler,%x,32),$chr(64)) inc %x } unset %nickler }

Denemedim çalışmazsa söyle daha az kasan bir yöntemi de var ama o yöntemi hiç kullanmadığım için daha önce emin değilim deneme yapmam lazım mutlaka.
/names çektikten sonra /tamdeop #kanal şeklinde kullanacaksın. İstersen /tamdeop #kanal yazdığında kendisi names çekip cart edip curt edip otomatik deop da edebilir. Ama names ile deop biraz kasar who daha iyi gibime geliyor. Offff daraldım ulan 2 saattir açık bu sayfa anca yazabildim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan