|
AgaiN Nickli Üyeden Alıntı
|
Öncelikle yayınlamış olduğun döküman bir başka forumdan alıntıdır , bence kendin gibi yazmış olmayı göstermek yerine Alıntıdır yazsan o tarz dökümanlar hazırlayan arkadaşların şevkini kırmamış olursun hemde bizler karşısında kötü bir izlenim yaratmamış olursun.. Aşağıda gösterdiğim dekontlar bana aittir , ve randevum.com 'dan almış olduğum satış ortaklığı ücretlerinin sadece küçük miktarda olanlarıdır.Yani dürüst çalışan bu tarz sitelerde var belirtmek istedim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kafanızdan atmanın en büyük örneğini sergilediğiniz için teşekkür ederim.
Bilmeniz gereken bir husus var ki; ben bu gün bu yazıyı yazdım.
Bana benim yazdığım tarih 'ten önce ya sonra aynısı yazılan bir post 'u ya da kaynağı gösterbilir misiniz?
Neye dayanarak bunu söylediğinizi anlayamıyorum. Bu tıpkı evinizi temizleyen bir hizmetçiye,bunu kendisinin değil eşinizin temizlediğini söylemek gibi saçma bir söylemdir.
Belki sinirli ve sert bir hışımla biliçsizce yazmışsınızdır,bunu sizin insanları yargılamanızda ki kanaate bırakıyorum.
Konuya dönersek,ben size satış ortaklarından değil emperyalist devlet ürünü olan söz de para kazandıran sitelerin yaptığı sahtekarlık raconundan bahsettim.
Sizi daha sonra,tekrar yazmamak üzere,açtığım konuya dahil etmiyorum.
Nezaket gösterip bu açtığım konu hakkında hiç bir fikir beyan etmeyiniz.
Ta ki bana yaptığım şeyin gerçekten doğru olmadığını gösterir bir kanıt ve mantıklı bir post ile yaklaşıncaya dek.
Hoş kalın.
NOT: Eğer hala bilinçsiz ve güdüsüz bir şekilde bunu başka yerden aldığıma dair alıntı ve karalama kapmanyanızı yapıyor ve ısrarla yalancı,karalayıcı,onurlu bir insana yakışmayacak davranışları sergilemekte tereddüt etmiyorsanız,size söz veriyorum bu günden itibaren bu siteye girişimi donduracağım.
Sizin zihniyetinizde ki insanlar rahat içinde emellerini döndürsünler diye...