| Yanıt: Dünya Basınından Fransa'ya Tepki
Türk � Fransız Ticaret Derneği�nin Başkanları, Onursal Başkanları, Başkan Vekili, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetçileri, Müdürü, Yöneticileri ve Çalışanları tarafından imzalanan işbu dilekçe, gerek bütün üyelerimizin, gerekse Türk-Fransız ticaret ve kültürel ilişkilerinin geliştirilmesiyle ilgili olan bütün Dernek, Kurum, Öğrenim Kurumu, Şirket mensupları , yöneticileri, personel ve öğrencilerinin, ve Türkiye ile Fransa arasındaki dostluk bağlarının güçlendirilerek sürdürülmesini arzulayan herkesin imzasına açılmıştır : Aşağıdaki dilekçeyi imzalamak için bize katılınız. İşbu dilekçeyi imzalayanlar, ülkelerimiz arasında her alanda dostane ve uyumlu ilişkilerin sürmesini ve gelişmesini arzulayan insanlardır. Bu amaçla, 12 Ekim günü Türk-Fransız Dostluğunun onulmaz bir şekilde yara almasını önlemek amacıyla, Fransız Ulusunun Parlamento üyelerine bu tarihi çağrıyı yapma gereğini hissetmişlerdir.
-
Okumadan imzalamayın arkadaşlar. Ben bir gaflette bulundum, mail güvendiğim bir arkadaşımdan geldiğinden okumadan imzaladım ama okuduğumda pişman oldum.. O yüzden muhakkak okuyun, şu anda bir sürü Türk ve yabancı imzalıyor bildiriyi; özelliklede Türkler. |