Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2006, 12:14   #46
inFerno
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: -[ Oyun Tanıtımları ]-




Gerçek hayattan resimlerin de oyunda yer alması etkileyici. İlerleme kaydettikçe çıkan ara videolar ise oldukça kaliteli yapılmış. Size yine Still Life'ı örnek gösterebilirim. Bink video kalitesini bilmeyeniniz yoktur sanırım. Son yıllarda çıkan oyunların çoğu bink'i kullanıyor. Şikayet eden yok tabi. Altyazıları da açmayı unutmayın.

Konu, grafik, ses ve atmosfer kadar oyunun zorluk seviyesi de birazcık daha üst seviyelerde olsaydı sanrım SFT uzun süre adından söz ettirecek bir oyun olurdu. Yönettiğiniz karakterlerin çift tıklayarak koşmayışı da bazen durumu güçleştirebiliyor. Gelin görün ki Runaway'de de bu yoktu. Ama sonuçta bu bir eksi. Nina Rusya'dayken konuştuğu askerlerin veya Rus vatandaşların şiveleri ise bir Amerikalı veya İngiliz gibi değil de Rus şivesi olsaymış daha iyi olacakmış. Bu durum Alman vatandaşları için de geçerli. Gerçi şunu da söylemeden geçemeyeceğim, benzerliklerle ilgili genelde Still Life'ı örnek gösterdim hep. Çünkü oyun o kadar kanıma işledi ki, saat gece 02:00 sularında bitirdikten sonra iki buçuk saat forumlarda katilin kim olduğuyla ilgili bilgiler edinmeye çalışmıştım. Hala da belli değil ya o beni gıcık ediyor. Bir yandan da sevindiriyor (devamı gelecek diye). Zaten SL'den sonra kaliteli bir macera da gelmedi. Efendim? Paradise mı dediniz yoksa tam diyecekken ben lafınızı mı kestim? Paradise ismini duymamış hatta öyle bir oyun çıkmamış varsayalım ki Benoit Sokal ismi Syberia'daki namını yürütsün.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sonuçta Secret Files Tunguska her türlü sistemde zevk alarak oynanabilecek türden sorunsuz, eğlenceli ve akıcı bir adventure. Nina babasını bulabilecek mi? Gerçekten düşündüğü kişiler tarafından mı kaçırıldı? Onu ne gibi sürprizler bekliyor? Max ile Nina'nın geleceği ne olacak? Dünya üzerinde oradan buraya seyahat eden ekibimizi neler bekliyor? Ve tabi en önemlisi Tunguska'da meydana gelen bu olay bir sonuca varacak mı? Oyuncuyu oyuna bağlayan böyle kaliteli yapımlar görmek hala nasip oluyor ya, buna şükretmek lazım.

Sağlıcakla kalın...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet