Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2005, 15:07   #3
Çevrimdışı
Osiris
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Uranus Nickli Üyeden Alıntı
Adsl yada KabloNetiniz varmı? Kendi bilgisayarınızda kendi iRc serverınızı açmak istermisiniz? İsterseniz okulunuzdan, mahallenizden arkadaşlarınızı toplayıp sohbet edin, ister iş amacıyla kullanıp sanal bayii yada müşteri toplantıları düzenleyin, PLaYiRcD ile bunu hem kolaylıkla hemde çok eğlenceli bir biçimde yapabileceksiniz.
512kb'lik bir adsl bağlantısı size yaklaşık 100 kişilik bir server açmak olanağı veriyor. Neden değerlendirmeyesiniz? Eğer açmak ister ama ircd'nin "i"'sinden anlamam diyorsanız, PLaYiRcd her şeyi sizin için yapar. Tek yapmanız gerekecek şey programı download edip kurmanız olacak. Sunucuz iki dakika sonra çalışır vaziyette olacaktır. Size kalan ise gönlünüzce eğlenmek...
Bekleyin... Çok yakında.


Ayrıntılı bilgi için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bence bu tip iyi niyetli girişimlerin türk irc alemine (ben sektör olarak görmüyorum) büyük zararı oluyor. Sizin düşünceniz herkes irc sunucusu açsın ve bu şekilde irc daha çok kitlelere ulaşsın. Bunun sonucu bölünmüşlük, mini mini yüzlerce irc sunucusundan başka nedir? Bilginizi ve emeklerinizi takdir ediyorum, ama gerek playircd projenizi, gerekse matrix bot olayını irc açısından zararlı buluyorum. Dileğim tecrübelerinizi Türkiye'deki bütün irc camiasını aynı çatıda toplayabilen, dünyaya açılmış, bir irc sunucusu projesi üzerine yoğunlaştırmanızdır. saygılar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet