Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2007, 19:00   #10
WhaLberg
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Hrant Dink Cinayetini Tit Üstlendi..

DizZy Nickli Üyeden Alıntı
İyi ozaman Türk olmayan herkezi öldürelim ? Bu olaydaki gibi tek tek ?
(Hayır diyeceğinide sanmiyorum)

İşte sen ve senin gibilerin anlamakta zorluk çektiğiniz nokta burası.

Aynı sözün devamında Yüce Önderimiz der ki, "Türk, Türkiye'de yaşayan herkese denir."

Ben bir Türkçüyüm aynı zamanda sol görüşü benimsiyorum. Benim için herkes her şeyden önce "insan"dır. Kimseye ırkını seçme hakkı sunulmadı ancak Türklüğümü ve ulusumu her şeyden üstte tutarım, kimseyi Türk olmadığı için suçlamam veya aşağılamam, böyle bir hakka sahip olmadığımı bilirim, emin ol diğer Türkçüler de biliyor.

Biz tarih boyunca ırkçılık yapmadık, Sadık Millet dediğimiz Ermeniler ihanet etti onları yine ülkemizde barındırdık ve neyimiz varsa paylaştık, Necip Millet dediğimiz Araplar ihanet etti yine ülkemizde barındırıyor ve Arap ülkeleriyle ilişkiler kuruyoruz.

Bölücü söylemlerde bulunanlar için düşünce özgürlüğü, terörist olan için insan hakları ve demokrasi yok bu ülkede, olmadı ve de olmayacak. Avrupa Birliği öyle istiyor diye, içimizdeki hainler öyle istiyor diye olmayacak. Çünkü sizin veya onların ne istediği önemli değil, Türk Ulusu'nun ne istediği önemlidir.

Hülasa, halkların kardeşliği, demokrasi, aydınlık, insan hakları masalını yemezler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver