Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2007, 14:33   #33
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




İnternette chat yaparken tanıştığı gençle buluşmak için İstanbul’a gelen 22 yaşındaki A.I.B. (22), güpegündüz 10 kişinin tecavüzüne uğradı.

02.01.2007 17:42


Chat’ta tanıştığı Türk genci ile buluşmak için İstanbul’a gelen 22 yaşındaki A.I.B.’yi iki kişi, zorla boş bir binaya götürdü. Genç kıza önce 2 kişi, sonra da olay yerine çağırdıkları 8 arkadaşı tecavüz etti

İstanbul Fatih’te Kurban Bayramı’nın ilk günü tecavüz dehşeti yaşandı. Bayramın birinci günü Taksim’de kaldığı otelden gezmek için ayrılan üniversite öğrencisi kızı takip eden iki kişi, Fatih’te boş bir binaya zorla soktukları genç kızın parasını ve kredi kartlarını aldıktan sonra tecavüz etti. Yaptıklarıyla yetinmeyen iki sapık, telefonla arkadaşlarını arayarak onları da çağırdı. Olay yerine gelen 8 kişi de A.I.B.’ye sırayla tecavüz ettikten sonra kaçarak kayıplara karıştı. Bitkin ve yarı baygın halde bulunduğu yerden ayrılan genç kız, Türkçe bilmediği için kimseden yardım isteyemedi.

EŞKALLERİ VERİLDİ
Kaldığı otele dönen A.I.B., Türk arkadaşını arayarak durumu anlattı. Genç kız Türk arkadaşıyla birlikte önce Polis Merkezi’ne giderek başına gelenleri anlattı. Şikayetçi olan genç kız, kendini kaçırıp tecavüz eden kişilerin eşgalini verdi. Genç kız, daha sonra Fatih Cumhuriyet Savcılığı’na giderek ifade verdi ve şikayetçi oldu. Haseki Hastanesi’ne götürülen A.I.B., sağlık raporu için kontrolden geçirildi. Genç kızın verdiği eşkal doğrultusunda polis tecavüz zanlılarını aramak için çalışma başlattı.

Polis, olay yerinde bulduğu prezervatif kutusu, pet şişeleri ve kıl örneklerini laboratuvara gönderildi. A.I.B.’nin Taksim’de kaldığı otele de giden polis, genç kızın olay günü giydiği kıyafetlerini de laboratuvara götürdü.


İKİ ŞÜPHELİ ARANIYOR

Zanlıları yakalamak üzere geniş çaplı soruşturma başlatan polis, genç kıza şüpheli kişilerin fotoğraflarını gösterdi.
Genç kızın, sabıkası bulunan şüphelilerden iki kişiyi teşhis etitği ve bu kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet