Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2007, 17:50   #94
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde vardiyadan dönen ve servis aracından inerek evine giden kadına bıçak zoru ile tecavüz etmeye kalkışan saldırgan, çığlıkları duyan komşuların polise haber vermesi ile yakalandı.


Çorlu’da bir tekstil fabrikasında çalışan 37 yaşındaki H.Ü. bugün saat 00.30 sıralarında fabrika servis aracından inerek Kazımiye Mahallesi’ndeki evine gitmek için yürümeye başladı. Bu sırada arkasından gelen bir kişi, sırtına bıçak dayayarak H.A.’yı bir inşaatın yanındaki karavanın arkasına götürdü. Burada kadına tecavüz etmek isteyen saldırgana direnen kadın bağırmaya başladı. Sesleri duyan çevredekiler polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polisler saldırgan 20 yaşındaki M.G.’yi kadının üzerinde yakaladı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen H.Ü. ifadesinde, servis aracından indikten sonra evine gittiği sırada tanımadığı birisinin yanına gelerek önce saçlarını tuttuğunu, ardından da elinde bulunan bıçağı sırtına dayadığını anlatarak, “Zorla inşaatın yanındaki karavanın arkasına götürdü. Tanımadığım biri olduğu için korktum. Saçlarımı tutarak sesimi çıkarmamamı, sesimi çıkardığım takdirde gırtlağımı keseceği tehdidinde bulundu. Birlikte olmak istedi. Bu sırada ben çığlık attım. Saldırgan pantolonunu çıkarmaya çalışırken polisler geldi ve beni tecavüzden kurtardı” dedi.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Zanlı 20 yaşındaki M.G ise poliste susma hakkını kullanarak ifadesini savcılıkta vereceğini söyledi. Zanlı savcılıktaki ifadesinde, H.A.’nın kendisini çağırdığını ve 20 YTL karşılığında birlikte olmaya anlaştıklarını söyledi. İfadenin ardından M.G. çıkarıldığı mahkemece ‘Bıçakla cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)
.................................................. .......... .................................................. .......... ..........

namus düşmanının yaptığına bak üstelik birde iftira atıyor..namussuz senin hayatının bedeli bile 20 ytl etmez..hayatın o kadar değersiz ki..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet